Thanos 23
Üstün
Arkadaşlar, bundan 1 ay önce falan ben telefon aldım lakin telefonu kullandım fotoğraflarım falan verilerimi yükledim. Sonrasında cihazı beğenmediğim kanısına vararak cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayarak satıcıma kargolayarak iade ettim lakin şu an diğer telefonumda iade ettiğim telefon Play Store uygulamasında bu iade ettiğim telefonda görünüyor. Web Google Play sitesi üzerinden iade ettiğim cihazın butonunu kaldırdım şu anda. Telefon Google Play uygulaması üzerinden uygulama indireceğim vakit iade ettiğim telefon görünmüyor ama web üzerinden ne zaman bakarsam bakayım orada görünüyor. Tam olarak cihazı kaldıramadım sadece görünmemesini sağladım sanırım. İade ettiğim telefonu Google hesap ayarları cihaz kısmından da kaldırdım. İade ettiğim telefonu muhtemelen tekrar satacaklardır, cihazı alan kişi benim verilerimi görebilir mi? Cihazı iadeye göndermeden fabrika ayarlarını sıfırlamıştım, kontrol amaçlı ürünü sıfırladıktan sonra da bizzat kontrol ettim. Ürün başlangıç kurulum ekranında mı diye baktım, cihaz kurulum ekranındaydı. Herhangi bir şekilde veri kaybı yaşar mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: