Çözüldü Play Store'da iki farklı malwarebytes uygulaması görüyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Play Store'da iki farklı malwarebytes uygulaması görüyorum. Cep telefonumdaki Play Store uygulamasında Malwarebytes diye arattığımda ilk karşıma çıkan ve düşük puanlı olan bu:

Telefonumdaki Play Store'da aratıp bir türlü bulamadığım ve yüksek puanlı olan ise şu:

Yüksek puanlı olanı PC'imden play store sitesine girerek indirdim, çünkü cep telefonumdaki play store'da aratınca bulamıyorum. Sizce neden böyle? Bu normal mi?

Çözüm
Yüksek puanlı olanı orijinali. Diğeri sahtesi.
İkisi de Malwarebytes'ın kendi yaptığı uygulama.

@sağlık olsun İlk resimdeki Malwarebytes'ın kendi uygulaması, zararlı bir şey değil. Fakat o pek bir işinize yaramaz. Malwarebytes Mobile Security gözükmemesi sebebi bizim ülkeye daha gelmemesi. Yani Türkiye'ye açık değil şuan.
Yüksek puanlı olanı orijinali. Diğeri sahtesi.
İkisi de Malwarebytes'ın kendi yaptığı uygulama.

@sağlık olsun İlk resimdeki Malwarebytes'ın kendi uygulaması, zararlı bir şey değil. Fakat o pek bir işinize yaramaz. Malwarebytes Mobile Security gözükmemesi sebebi bizim ülkeye daha gelmemesi. Yani Türkiye'ye açık değil şuan.

Çözüm
2. paylaştığım ekran görüntüsündeki malwarebytes uygulamasını PC'imden play store sitesine girerek indirdim, ücretsiz kullanamadım. Bu arada telefonumda ısınma yaptı.

Bizim ülkede neden yok anlamıyorum. PC uygulamasında Türkçe dil desteği de yoktu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…