Merhaba. PlayStation 2 Slim kasaya sahibim. Lazer okuyucusu artık çalışmadığı için "There is not data" hatası alarak hiçbir oyunu açamıyorum. Yeni bir lazer nereden bulunur? Nerede satılır? İstanbul içi direkt bir mağazadan satın alma imkanım var mı? Bu tarz eski parçaları satan yerler oluyor mu?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabileceğini sanmıyorum. PS3'ünki bile zor bulunur.

Bir ihtimal bulsan da nadir olduğundan fiyatı PS2 ölü fiyata yakın olur sizin iş yaş iş.

FreeMCBoot yükleyip oyunları Ethernet üzerinden açmanı tavsiye ederim. PS2'nin Ethernet portu 100 MBit desteğine sahip ve DVD'den çok daha hızlı ara sahneleri yüklüyor. Ayrıca bazı multiplayer oyunlarda üçüncü parti sunucu kurup oynayan kişiler de olduğu için, online da oynayabilirsin.

Evet, onu kastediyorum. Bit pazarları ya da ikinci el sitelerinden bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim. İstanbul içi bulabileceğimi düşündüğünüz bir pazar var mı?

FreeMCBoot yükleyip oyunları Ethernet üzerinden açmanı tavsiye ederim. PS2'nin Ethernet portu 100 Mbit desteğine sahip ve DVD'den çok daha hızlı ara sahneleri yüklüyor. Ayrıca bazı multiplayer oyunlarda üçüncü parti sunucu kurup oynayan kişiler de olduğu için, online da oynayabilirsin.

Teşekkür ederim. Nasıl yapıldığına dair örnek bir video biliyor musunuz?

Ölme eşşeğim ölme harici bilgisayar harici monitör harici klavye mouse harici disk :LOL: O kadar ürün olduktan sonra PS2'yi ne yapacak utanmasalar bir de harici PS3 falan kurup oradan kablo çekecek donanımı güçlendirmek için.