Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tekli:
www.trendyol.com
Çiftli adaptör:
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Çiftli adaptör:
Tekli:
www.trendyol.com
Çiftli adaptör:
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Çiftli adaptör:
Alfais 5023 USB To Ps2 Pc Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesi
Ben kullanıyorum çok kaliteli değil ama işinizi görür. Olabildiğinde gamepad ile bağlantısını ayırmamaya çalışın.Tekli:
![]()
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çiftli adaptör:
Güvenilir, satın alım yapmıştım kendilerinden. Alfais yetkili satıcısı zaten.
Her sitede şikayet var hocam ona bakarsan.![]()
evaletim.com
(bkz: uzak durulması gereken online satış mağazaları) n11, gg, hb gibi pek çok yerde satış yapan, müşteri memnuniyetini adana genelevinden ibaret sanan firma.eksisozluk.com
Memnun kalmayabilirsin ama ürünün eline ulaşır. Dedikleri gibi 20-100 lira daha fazla ver Amazon'dan al. Ben öyle yapıyorum her şeyi Amazon'dan alırım.
- Makaleler
- 7
Ama her site de Amazon olamıyor. 15 bin liralık bir şeyi yine biraz daha fazla para verir Amazon'dan alırsın. Böyle bir şey için sıkıntı yaşamazsın zaten.
Bu ürün zaten bozuldu bozulacak bir ürün, eli kulağında yani. Değmez bu tür ürünler için bana kalırsa. Ki satıcı Amazon değil ise pek bir farkı kalmıyor bu işin. Ürün iadeleri yine satıcıya gidiyor falan işte. Uzun iş.Ama her site de Amazon olamıyor. 15 bin liralık bir şeyi yine biraz daha fazla para verir Amazon'dan alırsın. Böyle bir şey için sıkıntı yaşamazsın zaten.
Hocam dönüştürücüler yukarıda verilmiş. Ama hepsi çalışmıyor haberin olsun. Zaten 25 küsür senelik gamepad. İdare edecem diyorsan al dene.PS2 gamepadi bilgisayarda kullanmak istiyorum. Hangi dönüştürücüyü almalıyım? En fazla 100 TL verebilirim.
Senin yerinde olsam biraz bekleyip adam akıllı gamepad alırım.
Hocam dönüştürücüler yukarıda verilmiş. Ama hepsi çalışmıyor haberin olsun. Zaten 25 küsur senelik gamepad. İdare edeceğim diyorsan al dene.
Senin yerinde olsam biraz bekleyip adamakıllı gamepad alırım.
Çalışmıyor derken bozuk mu sadece test amaçlı alacağım arada birkaç oyun oynarım o kadar.
Bazıları bozuk olabiliyor. Ama test etmek lazım.Çalışmıyor derken bozuk mu sadece test amaçlı alacağım arada birkaç oyun oynarım o kadar.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-