PlayStation 3 emülatörünün performansı niye bu kadar iyi?

Makaleler
7
Yeni bir kanaldan çok tatlı bir video bırakıyorum size. RPCS3 optimizasyonlarını anlatıyor.

Bunun dışında, buna da bakın:

PS3 mimarisine aşık olmamak imkansız İkinci video niye bunun bu kadar ilgi çekici ve olağanüstü bir şey olduğunu kanıtlıyor.

Son düzenleme:
Yeni bir kanaldan çok tatlı bir video bırakıyorum size. RPCS3 optimizasyonlarını anlatıyor.

Bunun dışında, buna da bakın:

PS3 mimarisine aşık olmamak imkansız
CELL mimarisini portlamak affedersiniz kase isteyen bir iş, göreceli olarak yavaş da olsa aslında yapılan işin zorluğuna göre çok hızlı.
AVX512 gibi nimetlerin faydalarını da unutmamak gerekiyor.

Cell mimarisindeki Spu'ları kullanan oyunlar grafiksel anlamda çok iyi oluyordu zamanında. Ama çoğu oyun Spu'ları kullanmayıp, Ppu'yu kullanırdı. Spu'yu kullanan kesim genellikle Sony'nin 1. parti stüdyolarıydı.

Cell bence döneminin ilerisi bir işti, bu mimariyi hakkıyla kullanan oyunlar zaten kendini belli ediyordu.

Yeni patch mi geldi? Artık oyunlar daha mı iyi çalışıyor?

Yok birkaç yıldır genel olarak çok iyi zaten.

Hala iyi olduğunu düşünmüyorum ben emülatörün, özellikle PS3'ün önemli oyunlarında hala daha çok kötü performans veriyor. Ne zaman ki bence Spu'ları emüle etmeyi başarırlarsa o zaman oturmuş bir emülatör olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…