salih27

Uzman
PlayStation 3 fat kasam var, ekrana görüntü gelmiyor ve güvenli modda başlatamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Power düğmesine basılı tutup 2.bip sesini duyunca elini power düğmesinden çek güvenli mod açılır.

Güvenli mod aslında bu değil. Bu mod sadece çözünürlük ayarını minimuma alıyor. Ama yine de çözüm olarak kabul edilebilir çünkü konuyu açan arkadaşın sorunu görüntü almaması.
Hocam çözünürlük ayarlarını değiştirir güvenli moda da alır ama ekrana görüntü gelmiyorsa ve güvenli mod açılmıyorsa o cihaz ölmüştür. Bu da Fat kasaların genel sorunu.

Artı -1 Eksi
Güvenli mod aslında bu değil. Bu mod sadece çözünürlük ayarını minimuma alıyor. Ama yine de çözüm olarak kabul edilebilir çünkü konuyu açan arkadaşın sorunu görüntü almaması.
Görüntü ayarlarını sıfırlaması için önermiştim zaten. Eğer güvenli moda tüm adımları uygulayıp yine giremiyorsa donanımsal sorun olabilir.

Hayır. Ben zamanında çok PS3 Slim ve Süper Slim kasa sattım. Güvenli mod dediğimiz kısım bambaşka bir yer. PS3 Firmware'yi kurtarma/güncelleme, veritabanını yeniden oluşturma, verileri silme gibi ayarlar sağlıyor. Aslında ilk bip sesinde açtığınız bölüm güvenli mod değil düşük çözünürlük mod. (O modda zaten görüntü alamayanlar için yapıldı.)

Onların direkt işlemcisi arıza yapıyordu zaten. Kronik.

Görüntü ayarlarını sıfırlaması için önermiştim zaten. Eğer güvenli moda tüm adımları uygulayıp yine giremiyorsa donanımsal sorun olabilir.
Fat kasa. Bugüne kadar çalışması mucize.

Hayır. Ben zamanında çok PS3 Slim ve Süper Slim kasa sattım. Güvenli mod dediğimiz kısım bambaşka bir yer. PS3 Firmware'yi kurtarma/güncelleme, veritabanını yeniden oluşturma, verileri silme gibi ayarlar sağlıyor. Aslında ilk bip sesinde açtığınız bölüm güvenli mod değil düşük çözünürlük mod. (O modda zaten görüntü alamayanlar için yapıldı.)
Eğer dediğiniz gibi ise benim hatam olabilir. Ben playstation 3 için genel olarak cfw ile ilgili bilgi sahibiyim. Öyle arızalı konsollarla çok işim olmamıştır.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi