dixtuel

Uzman
Merhaba. Uzun zamandır elimde olan PS3'ü satmaya karar verdim fakat piyasası fırsatçılar yüzünden çok oynak tek kollu oyunsuz vs. cihazları bile 6.5-7K'ye satıyorlar.

Elimdeki cihaz:
  • PlayStation 3 Slim (CECH-2508a)
  • Hen kurulu.
  • 2 orijinal kol + tüm kablolar + 7'li USB çoklayıcı.
  • İçinde 500 GB Kingston SSD + 500 GB taşınabilir HDD.
  • Kutulu Last of Us, GTA V, NBA 2K13, Watch Dogs ve CoD Black Ops - bunlar dışında HDD'de ve PlayStation'da toplam +50 oyun yüklü.
  • Aşırı ısınma kapanma vs. hiçbir sorunu yok fakat kozmetik olarak eklediğim görseldeki gibi üst kısmının plastiği beyazlamış biraz ilk aldığımda da böyleydi.
Ben 7.5-8k arası satabilirim diye düşünüyordum fakat emin olamadım.

IMG_5464.webp

IMG_5465.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
6 bin en fazla eder diye dusunuyorum. 8 bine PS4 varken.

Normalde fırsatçılık yapmayı ya da milleti kazıklamayı asla istemem fakat daha geçen ay arkadaşım kablosuz tek kollu oyunsuz cihazı 6.5'e satmışken çoğu ilanı (yine kolsuz kablosuz oyunsuz vs.) Minimum 6.5 arası iken 6'bine de satmam diye düşünüyorum bunu hocam. Yine de sağ olun fikriniz için.

Şimdi ki piyasasını tam bilmiyorum ama 8K çok abartı fiyat. Eskiden 500 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Bence 5-6k olmalı.

Hocam piyasası şu anda tek kollu kablosuz oyunsuz cihazlar bile 6-6.5k arasında. SSD ve o kadar oyunla birlikte en az 7 edeceğine eminim diğer forumlarda gelen cevaplarla birlikte edindiğim fikre göre. Dediğiniz fiyata durumu bilinmeyenleri satıyorlar saçma şekilde. Bende memnun değilim eski cihazların bu kadar para etmesinden fakat ayak uydurmak zorundayım maalesef. 7-7,5 diyene al git demeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Ben 7.5-8k arası satabilirim diye düşünüyordum fakat emin olamadım.

5 falan cihazınızın ederi. PlayStation'daki dijital oyunlarınızın değeri yok. Çok kıymetli kutulu oyunlarınız da yok. 9K'ye Series S'ler varken sizin 20 yıllık cihaza 8K biçmeniz de çok abes olmuş açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam piyasası şu anda tek kollu kablosuz oyunsuz cihazlar bile 6-6.5k arasında. SSD ve o kadar oyunla birlikte en az 7 edeceğine eminim. Dediğiniz fiyata durumu bilinmeyenleri satıyorlar saçma şekilde. Bende memnun değilim eski cihazların bu kadar para etmesinden fakat ayak uydurmak zorundayım maalesef.
SSD olduğunu görmemişim, benim hatam. Aslında dijital oyunların olması çok bir şey değiştirmiyor çünkü bu kadar eski cihazı alan kişi büyük ihtimalle koleksiyonluk alıyordur. Çünkü 9-11K'ya düzgün bir PS4 bulunuyor. 3K fark ile kat kat daha güçlü cihaz daha iyi. Bu insanlar yüzünden satan da alan da mutsuz maalesef.

5 falan cihazınızın ederi.

Plyastation'daki dijital oyunlarınızın değeri yok.

Çok kıymetli kutulu oyunlarınız da yok.

9K'ye Series S'ler varken sizin 20 yıllık cihaza 8K biçmeniz de çok abes olmış açıkçası.

9K'ye Series S mi varmış hocam temiz sorunsuz? Sorun benim biçtiğim fiyat değil hocam. Milletin piyasayı şişirmiş olması lütfen bilip bilmeden güncel piyasasına bakmadan laf etmeyin. 6, 5K'ye tek kollu hiçbir şeyi olmayan cihazı satıyorlar. Evet piyasa şişik farkındayım 9-10'a PS4 var biliyorum 20 yıllık cihaz ama millet o kadar kötü durumdaki cihazları bile yükseğe satarken sırf ben doğrusunu yapacağım diye düşüğe koyamam. Güncel piyasasına göre bakarsak cihazda SSD ve 2 kol var ekstra olarak. 5'e ölüsü gitmez cihazın herhangi bir durumda bile. Zaten cihazın eski olduğunu yakın bütçelerine daha iyilerinin olduğunun farkındaydım. Asıl amacım cihazın piyasasına bakarak veya gerçekten bilen insanların tavsiye vermesiydi, eski cihaz hakkında bilgilendirme almak değildi.

SSD olduğunu görmemişim, benim hatam. Aslında dijital oyunların olması çok bir şey değiştirmiyor çünkü bu kadar eski cihazı alan kişi büyük ihtimalle koleksiyonluk alıyordur. Çünkü 9-11K'ye düzgün bir PS4 bulunuyor. 3K fark ile kat kat daha güçlü cihaz daha iyi. Bu insanlar yüzünden satan da alan da mutsuz maalesef.

Hocam çok haklısınız bunlar eski cihazları bu kadar uçurmasa şimdiye Series S almıştım bunu satmaya bile gereğim kalmamıştı. Biliyorum 9-11'e PS4 olduğunu yakın zamanda çok fazla ilana baktım çünkü, evet dijital oyunlar pek bir şey değiştirmiyor fakat bazen küçük çocukları için alanlar oluyor pek bilgileri olmuyor onlar için iyi oluyor zaten tek tek oyunları yazmamıştım değerli olmadıklarını bildiğim için dijitallerin. Gailba şu ana kadar en düzgün cevap veren sizsiniz, millet piyasasına bakmadan 5K eder 20 yıllık cihaz salak mısın civarı yorumlar atıyor herhangi bir forumda bile her yerde aynılar sanıyorlarki piyasayı ben tek başıma yükselttimki kendim için iş yapıyorum çok mutluyum halimden.