Not: Bu konuda herhangi bir korsana teşvik etme olayı yoktur. Sadece modlama gösterilecektir ve konunun herhangi bir korsan içerik ile bağlantısı yoktur.
Konsol'da olan bozulma veya başka olaylardan BEN SORUMLU DEĞİLİM.
Merhaba arkadaşlar. Bugün PlayStation 3 nasıl modlanır onu göstereceğim.
İlk olarak bir soru ile başlamak istiyorum. Konsolu kırmak korsan mı? Bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisi konsolunu overclock yapmak için kırar kimisi bedava oyun için. Ben burada bedava oyun yükleme gibi bir rehber yapmıyorum. Burada konsol nasıl kırılır kendi cihazınızın yöneticisi nasıl olunur onu gösteriyorum.
İlk olarak aşağıda vereceğim güncelleme dosyasını FAT32 formatında olan bir taşınılabilir belleğe aktarmanız gerekiyor. Ardından PS3 adlı bir klasör oluşturup klasörün içinde de Update adlı bir klasör oluşturuyoruz ve güncelleme dosyasını onun içine koyuyoruz.
Sonra ise taşınılabilir belleğimizi PlayStation 3 cihazımıza takıyoruz ve ayarlardan sistem güncelleme kısmına giriyoruz. Ve depolama ortamından güncelle seçeneğine basıyoruz.
Şöyle bir ekranın bizi karşılaması lazım.
Buradan OK tuşuna basıp hizmet şartlarını kabul edip güncellemeyi indiriyoruz.
Sonra internet ayarlarını yapılandırıp tarih ve saati yapılandırıyoruz. Tarayıcıdan devam etmemiz gerekecektir.
Bu kısımdan yapılandırabilirsiniz!
Sonra ise tarayıcıya gidip bu adresten HEN'i indireceğiz.
Otomatik olarak indirmesi gerekiyor.
Konsolu yeniden başlatın ve oyunlar kısmında HEN'i görmüş olacaksınız.
İkinci gireceğimiz sitede ise JavaScript'i açmanız gerekiyor.
Buradan Auto Install HEN seçeneğini seçiyoruz.
Ve görmüş olduğunuz gibi indi arkadaşlar.
Şöyle bir bildiriminde gelmiş olması gerekiyor.
BONUS! multiMAN
Burada ise MultiMAN'ı nasıl yükleyeceğinizi göstereceğim.
İlk olarak aşağıda verdiğim dosyayı indiriyoruz ve taşınılabilir diskimize çıkartıyoruz.
Sonra ise HEN'i aktifleştirip Package Manager'ı açıyoruz ve ardından Install Package Files tuşuna basıyoruz ve multiMAN yazılımını yüklüyoruz.
Bu kadardı konsolunuz başarıyla modlanmıştır. Ve tekrar söylemeliyim ki bu yöntem korsana teşvik DEĞİLDİR sadece modlama yöntemidir?
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim!
Konsol'da olan bozulma veya başka olaylardan BEN SORUMLU DEĞİLİM.
Merhaba arkadaşlar. Bugün PlayStation 3 nasıl modlanır onu göstereceğim.
İlk olarak bir soru ile başlamak istiyorum. Konsolu kırmak korsan mı? Bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisi konsolunu overclock yapmak için kırar kimisi bedava oyun için. Ben burada bedava oyun yükleme gibi bir rehber yapmıyorum. Burada konsol nasıl kırılır kendi cihazınızın yöneticisi nasıl olunur onu gösteriyorum.
İlk olarak aşağıda vereceğim güncelleme dosyasını FAT32 formatında olan bir taşınılabilir belleğe aktarmanız gerekiyor. Ardından PS3 adlı bir klasör oluşturup klasörün içinde de Update adlı bir klasör oluşturuyoruz ve güncelleme dosyasını onun içine koyuyoruz.
Sonra ise taşınılabilir belleğimizi PlayStation 3 cihazımıza takıyoruz ve ayarlardan sistem güncelleme kısmına giriyoruz. Ve depolama ortamından güncelle seçeneğine basıyoruz.
Şöyle bir ekranın bizi karşılaması lazım.
Buradan OK tuşuna basıp hizmet şartlarını kabul edip güncellemeyi indiriyoruz.
Sonra internet ayarlarını yapılandırıp tarih ve saati yapılandırıyoruz. Tarayıcıdan devam etmemiz gerekecektir.
Bu kısımdan yapılandırabilirsiniz!
Sonra ise tarayıcıya gidip bu adresten HEN'i indireceğiz.
Otomatik olarak indirmesi gerekiyor.
Konsolu yeniden başlatın ve oyunlar kısmında HEN'i görmüş olacaksınız.
İkinci gireceğimiz sitede ise JavaScript'i açmanız gerekiyor.
Buradan Auto Install HEN seçeneğini seçiyoruz.
Ve görmüş olduğunuz gibi indi arkadaşlar.
Şöyle bir bildiriminde gelmiş olması gerekiyor.
BONUS! multiMAN
Burada ise MultiMAN'ı nasıl yükleyeceğinizi göstereceğim.
İlk olarak aşağıda verdiğim dosyayı indiriyoruz ve taşınılabilir diskimize çıkartıyoruz.
Sonra ise HEN'i aktifleştirip Package Manager'ı açıyoruz ve ardından Install Package Files tuşuna basıyoruz ve multiMAN yazılımını yüklüyoruz.
Bu kadardı konsolunuz başarıyla modlanmıştır. Ve tekrar söylemeliyim ki bu yöntem korsana teşvik DEĞİLDİR sadece modlama yöntemidir?
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim!
Son düzenleyen: Moderatör: