Custom firmware kurmak gibi bir niyetiniz yoksa direkt
Super Slim kasalara bakmalisiniz. Gec uretim CECH-42xxX veya CECH-43xxX kasalardan da olursa ne âlâ, daha da serin calisan ve az guc ceken bir konsolunuz olur.
Bunun disinda custom firmware kurmak gibi bir niyetiniz varsa CECH-21xx kasaya bakmalisiniz. ''Mukemmel'' ve ''sorunsuz'' bir kasa degil ancak Fat ve CECH-20xx Slim'lerden cok daha sorunsuz ve serin calisiyor. 25xx bakmayin. CFW kurulabilen bir revizyon bulmaniz cok ugrastirir, CFW kurulabilen revizyondakiler de genelde PS kafe cikmasi oluyorlar.
Fat ve CECH-20xx Slim kasalardan
kesinlikle almayin. Konsolun model kodunu (alt kismindaki etikette olur) ogrenmeden de asla satin alim yapmayin.
Bu devirde PS3'u kirik almamak icin de herhangi bir sebep yok acikcasi. Konsola cikmis cogu exclusive oyunun (ki sayilari cok) diskini artik zor buluyor olmanizi gectim, en basitinden fan hizini elle arttirmak icin (PS3'lerin omru icin onemli) bile gerekli bir meret.
''Custom firmware kurabilmemin benim gibi ortalama sadece oyununu oynayan bir kullaniciya nasil bir etkisi olur?'' diye sorarsaniz da, konsolu her actiginizda HEN'i aktiflestirmek icin 2 tusa basmaktan kurtulmak disinda pek bir artisi yok acikcasi...