barış55

Becerikli
Yer
Ankara
PS4 CD almayı düşünüyorum, fiyatları uygun; alınmaya değer mi? Bloodborne oynamak istiyorum ve de PES 18 gibi efsaneleri; alınmaya değer mi? 14 bine iki kollu, az da olsa oyunlu almak mümkün, ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat 13 yıllık bir cihaz için değmez. Sırf Türk insanı PS seviyor diye fiyatları hayvani seviyelere yükseltilmiş. Benim gözümde PS4 Slim verilecek maksimum para ₺5.000'dir hadi Türkiye vergisini koy ₺7.500 olsun. Zaten bütün dünyada da 2. el fiyatları budur.

Bloodborne emulatorleri ise performans bakımından PS4'ü geçti dahi diyebiliriz. Onu oynayacağım diye konsol almayın bence.

Oyun mu alacaksın PS4 mü alacaksın?
PS4

Alacaksınız eğer RDR2 alın derim. Bu PS'de sanırım bayağı iyi bir optimize edilmiş.

Nereden alacaksınız bir de?
Sahibinden Alicam PS4 alırsam rdr2 de alırım.

O fiyat 13 yıllık bir cihaz için değmez. Sırf Türk insanı PS seviyor diye fiyatları hayvani seviyelere yükseltilmiş. Benim gözümde PS4 Slim verilecek maksimum para ₺5.000'dir hadi Türkiye vergisini koy ₺7.500 olsun. Zaten bütün dünyada da 2. el fiyatları budur.
O fiyata bulmam mümkün mü benim ankara içinde fiyatlar 10k üzeri ve evet Bizim ülkede serbest piyasa kötü ve cihaz eski ama iş yapar diye düşünüyorum

PS4

Sahibinden Alicam PS4 alırsam rdr2 de alırım.

O fiyata bulmam mümkün mü benim ankara içinde fiyatlar 10k üzeri ve evet Bizim ülkede serbest piyasa kötü ve cihaz eski ama iş yapar diye düşünüyorum
PS4 oyun kütüphanesi anlamında en mantıklı cihazlardan birisi, alınacaksa düşük sürümlü alıp kırılmalı veya kırık alınmalı. PS tarafında oyunlara para bayılmaya gerek yok bence. Online oynamayacaksanız tabii.

PS4 oyun kütüphanesi anlamında en mantıklı cihazlardan birisi, alınacaksa düşük sürümlü alıp kırılmalı veya kırık alınmalı. PS tarafında oyunlara para bayılmaya gerek yok bence. Online oynamayacaksanız tabii.
Online ve sayre değil günlük birkaç saat vakit geçirmek için uygun kafamda favori oyun olarak alırsam bladborn var.