Cicense35

Çalışkan
Selam, elimde bir PS4 var ve al-sat yapıyorum. Şu anda bana Goldmaster Air2 ile takas yapma teklifi geldi. Ürünün tek sorunu, en yüksek hıza geçince 1-2 dakika içerisinde kapanma sorunu var mış. Sahibinden'de aradım; sadece onun ilanı var mış. Hatta genel olarak Türkiye'de scooter ilanı da oldukça az. Scooter piyasası şu anda ne durumda? Almaya değer mi?

Sahibinden, araç kategorisinde (kickscooter dahil) ücretsiz bir defaya mahsus bir ay süreyle ilan hakkı tanıyor. Sonra ücret talep ediyor. İlanların az olmasının sebebi bu. Scooter pek matah sayılmaz. Cihazınız ile takas edilmeli mi, bu konuda bir öngörüde bulunamıyorum. Daha sağlıklı yorumlar gelecektir.

Son düzenleme:
Anladığım kadarı ile scooterın aküsü gitmiş muhtemelen birkaç ay içerisinde akü alman gerekecek ve ücret olarak kaliteli 1500 kalitesiz 800 900 civarında bir para ödemen gerekecek. Scooter hakkında bir bilgi bulamadım ama piyasasının 10k ile 12k arasında olduğunu gördüm. PS4 elinden daha kolay çıkartabileceğin bir cihaz fakat scooter öyle değil. Şahsi fikrim olarak ben bu takasa girmezdim.

Anladığım kadarı ile scooterın aküsü gitmiş muhtemelen birkaç ay içerisinde akü alman gerekecek ve ücret olarak kaliteli 1500 kalitesiz 800 900 civarında bir para ödemen gerekecek. Scooter hakkında bir bilgi bulamadım ama piyasasının 10k ile 12K arasında olduğunu gördüm. PS4 elinden daha kolay çıkartabileceğin bir cihaz fakat scooter öyle değil. Şahsi fikrim olarak ben bu takasa girmezdim.

Girmedim zaten. Bu PS'yi satıp ne alabilirim diye düşünüyorum şu anda.
Böyle bir sistem buldum. Üzerine 1500 daha alayım takas yapalım diyor.