Antibiyotik

Uzman
Merhaba, hemen başlığı görüp cevap yazmayın.
1) PS4 Pro özel oyunları 60 FPS 1080p çalıştırabilir mi?
(The Last of Us 1, 2, GoW, Ghost of Tsushima vs.)
2) Oyunlarda hangisi daha çok FPS verir?
3) PS4 Pro kaç yıl ileri götürebilir?

Not: Her yeni çıkan oyunu istemem, genelde FIFA 24, 25, 26, Resident Evil vs. oynarım.
(PS5 al demeyin lütfen.)

Merhaba, hemen başlığı görüp cevap yazmayın.
1) PS4 Pro özel oyunları 60 FPS 1080p çalıştırabilir mi?
(The Last of Us 1, 2, GoW, Ghost of Tsushima vs.)
2) Oyunlarda hangisi daha çok FPS verir?
3) PS4 Pro kaç yıl ileri götürebilir?

Not: Her yeni çıkan oyunu istemem, genelde FIFA 24, 25, 26, Resident Evil vs. oynarım.
(PS5 al demeyin lütfen.)

Bildiğim kadarıyla çalıştıramaz.

Tabii ki Series S.
PS4’ün zamanı bitti diye düşünüyorum.

Bu soruyu hâlen görmekten o kadar sıkıldım ki… Bir yanda artık retro konsol diyebileceğimiz PS4 var, diğer yanda ise 3–4 sene daha rahat götürebilecek yeni nesil bir konsol. Fiyatlarının benzerliğini bile konuşmuyorum.

Xbox Series S daha iyidir Game Pass her zaman güncel ve avantajlı zaten PS5 kıyası yapsaydın gamepad olarak avantajlı oluyor sadece PS5 zaten bu devirde CD almak akıl karı değil Series S derim.

1-) Bazı oyunları çalıştırabilir ama bazılarını çalıştıramaz. AAA olup direkt 30 FPS kilitli olanlar da var 60 FPS performans modu olup sabit çalıştıran da 60 FPS modunda framedrop yaşayan oyunlarda var.

2-) Xbox daha güncel bir cihaz.

3-) Oynayacağınız oyunlara bağlı. Eğer yeni oyunlardan bahsediyorsunuz ömrü bitti diyebilirim.

Birbiri ile muadil cihazlar değil. Birisi PSP öbürü ise Switch gibi düşünebiliriz. Switch çok daha güçlü, yeni oyunları oynatıyor ve oynatmaya devam edecek ama PSP'de exclusive oyunlar var. Ben olsaydım Xbox alırdım çünkü Sony exclusive oyunlarını o kadar sevmiyorum(PS5 sahibiyim).

Bildiğim kadarıyla çalıştıramaz.

Tabii ki Series S.
PS4'ün zamanı bitti diye düşünüyorum.

Bu soruyu hâlen görmekten o kadar sıkıldım ki… bir yanda artık retro konsol diyebileceğimiz PS4 var, diğer yanda ise 3–4 sene daha rahat götürebilecek yeni nesil bir konsol. Fiyatlarının benzerliğini bile konuşmuyorum.

Hocam PS4 Pro'yu istememin tek nedeni var özel oyunlar hiç oynamadım. Yoksa Xbox alıp birkaç yıl sonra PS5 Pro mu almalıyım?
Ancak Xbox almam için bana playstationuninki kadar güzel oyunlar söylemeniz lazım.

Hocam PS4 Pro'yu istememin tek nedeni var özel oyunlar hiç oynamadım. Yoksa Xbox alıp birkaç yıl sonra PS5 Pro mu almalıyım?
Ancak Xbox almam için bana playstationuninki kadar güzel oyunlar söylemeniz lazım.

Özel oyunlar dışında tüm oyunlar zaten Series S üzerinde var. Ki çoğu özel oyun da bilgisayara geldi: Spider-Man serisi, TLOU serisi… Diğerleri de yavaş yavaş geliyor. Ben PS4 almanın mantıklı bir yanını görmüyorum. İlla oynayacağım diyorsanız, ya bilgisayar üzerinden oynayın ya da PS4’ü 1–2 aylığına kiralayıp oyunları bitirin.

Game Pass'teki oyunlar seni ömrün boyunca götürür sen PS özel oyunlarını PS4 Pro ile zevk alarak oynayamazsın bilgisayarın varsa özel oyunları orada oynarsın illa takıntın varsa Series S satarsın ileride PS5 alırsın ben PS5 verip Xbox Series X alan biriyim.

2.el Series X 20K'dan aşağı rahat bulursunuz bu arada, onu alın derim. PS4 serisi ömrünü tamamladı artık. Hatta 20K'ya rahat PS5 bulabilirsiniz. Eğer ikisinin arasında seçecek olsam Series S derim.

2.el Series X 20K'den aşağı rahat bulursunuz bu arada, onu alın derim. PS4 serisi ömrünü tamamladı artık. Hatta 20K'ya rahat PS5 bulabilirsiniz. Eğer ikisinin arasında seçecek olsam Series S derim.

Katılıyorum ben bile şarj kilitli tek kol kutulu Series X'i +2 cdli cihazı 20kya sattım 2.el X çok rahat 18e bulunur tek kollu.