Detaylar
Kim cevapladı?Kontrolcüsü hariç normal PS4'ün tasarımını 5'ten çok daha fazla seviyorum. Gerçekten premium gözüken bir alet. Bu Edition da bayağı iyiymiş.
Ama kontrolcü çok tırt, böyle iş hanlarında 300-400 liraya satılan imitasyonlar gibi gözüküyor maalesef.
Ama kontrolcü çok tırt, böyle iş hanlarında 300-400 liraya satılan imitasyonlar gibi gözüküyor maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcüsü hariç normal PS4'ün tasarımını 5'ten çok daha fazla seviyorum. Gerçekten premium gözüken bir alet. Bu Edition da bayağı iyiymiş.
Ama kontrolcü çok tırt, böyle iş hanlarında 300-400 liraya satılan imitasyonlar gibi gözüküyor maalesef.![]()
Edition sürümü kaplama değil, direkt orijinal üretim ben de bu yüzden seviyorum. Dualkshock da güzel görünüyor ancak dediğiniz gibi piyasada replika satılan kontrolcülere benziyor
yusufumm07
Üstün
Siyahtan bin kat daha iyi deli gibi toz gösteriyordu siyah olan.
Siyahtan bin kat daha iyi deli gibi toz gösteriyordu siyah olan.
Toz olmasın diye Sony koleksiyon ürünü çıkarmış galiba
Gerçekten de nadir bulunanlardan. Kol da güzel. Zaten replikaların özelliği de birebir orijinale benzemesi. Elbette resimdeki kol orijinal.
Gerçekten de nadir bulunanlardan. Kol da güzel. Zaten replikaların özelliği de birebir orijinale benzemesi. Elbette resimdeki kol orijinal.
Gerçekten hem nadir hem de güzel. Günlük kullanım için de çok uygun, eve premium hissi katıyor sanki
Kol kutudan çıkma. Zaten yanlış bilmiyorsam orijinal olarak ayrıyeten kimse satmıyor, set bozulur.
yusufumm07
Üstün
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.Toz olmasın diye Sony koleksiyon ürünü çıkarmış galiba![]()
Harika cihaz. Rafta sergilemelik cinsten kullanilmasa bile.
Harika cihaz. Rafta sergilemelik cinsten kullanilmasa bile.
Bir ara kullandım ama eskitmemek amacıyla geri rafa kaldırdım. Gerçekten harika.