Merhaba, PlayStation 4 Slim almayı düşünüyorum fakat 2013'te piyasaya sürülmüş olması beni ikilemde bıraktı.
Hikayeli oyunlarda Uncharted tarzı çok yüksek grafikli olmayan oyunlar oynayacağım.
Online oyunlarda Fall Guys, Rocket League tarzı oyunlar oynayacağım. (Bu oyunlar PC'de var, fakat benim bu oyunları oynayacağım arkadaşımda PC yok.) Nadiren Apex Legends tarzı oyun oynayacağım.
Bazen YouTube'u kullanacağım.
Bazen web tarayıcısını kullanacağım.
Sizce hâlâ alınabilir bir konsol mu?
Eğer alınabilir bir konsol ise;
500 GB alıp harici hard disk ile mi kullanmalıyım, yoksa direkt 1 TB mı almalıyım?
Eurasia garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi almalıyım?
Eğer alınmaması gereken bir konsolsa, neden alınmamalı?
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sony Playstation 5 Slim Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Sıfır olarak hayır, mümkünse uygun fiyatlı ikinci el bakın. Oyun kütüphanesi çok geniş bir konsol. Özel oyun gibi bir derdiniz yoksa Series S alıp geçin, konsol olarak güncelde kalırsınız.