PlayStation 4 Slim Sıfır alınır mı?

NRxFeNIX

Başarılı
Merhaba, PlayStation 4 Slim almayı düşünüyorum fakat 2013'te piyasaya sürülmüş olması beni ikilemde bıraktı.

• Hikayeli oyunlarda Uncharted tarzı çok yüksek grafikli olmayan oyunlar oynayacağım.
  • Online oyunlarda Fall Guys, Rocket League tarzı oyunlar oynayacağım. (Bu oyunlar PC'de var, fakat benim bu oyunları oynayacağım arkadaşımda PC yok.) Nadiren Apex Legends tarzı oyun oynayacağım.
  • Bazen YouTube'u kullanacağım.
  • Bazen web tarayıcısını kullanacağım.

Sizce hâlâ alınabilir bir konsol mu?

Eğer alınabilir bir konsol ise;
  • 500 GB alıp harici hard disk ile mi kullanmalıyım, yoksa direkt 1 TB mı almalıyım?
  • Eurasia garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi almalıyım?

Eğer alınmaması gereken bir konsolsa, neden alınmamalı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Çıkışında 10 yıl geçmiş artık AAA oyun çıkmayan fosil cihaza 11 bin mi verecek biraz daha eklesin gitsin yeni nesil cihaz alsın.

Ucuza PS5 bulabilirsen alabilirsin. PS4 oyunlarını da oynatabiliyor diye biliyorum.

Yeni çıkan oyunları aşırı önemseyen biri değilsen PS4'te alabilirsin. PS4'ün güzel bir kütüphanesi var.

Son düzenleme:
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.Karar verirken yazdıklarınıza dikkat edeceğim.Tekrardan teşekkürler.

Sıfır olarak hayır, mümkünse uygun fiyatlı ikinci el bakın. Oyun kütüphanesi çok geniş bir konsol. Özel oyun gibi bir derdiniz yoksa Series S alıp geçin, konsol olarak güncelde kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…