NRxFeNIX

Başarılı
Merhaba, PlayStation 4 Slim almayı düşünüyorum fakat 2013'te piyasaya sürülmüş olması beni ikilemde bıraktı.

• Hikayeli oyunlarda Uncharted tarzı çok yüksek grafikli olmayan oyunlar oynayacağım.
  • Online oyunlarda Fall Guys, Rocket League tarzı oyunlar oynayacağım. (Bu oyunlar PC'de var, fakat benim bu oyunları oynayacağım arkadaşımda PC yok.) Nadiren Apex Legends tarzı oyun oynayacağım.
  • Bazen YouTube'u kullanacağım.
  • Bazen web tarayıcısını kullanacağım.

Sizce hâlâ alınabilir bir konsol mu?

Eğer alınabilir bir konsol ise;
  • 500 GB alıp harici hard disk ile mi kullanmalıyım, yoksa direkt 1 TB mı almalıyım?
  • Eurasia garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi almalıyım?

Eğer alınmaması gereken bir konsolsa, neden alınmamalı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi eski nesil bir konsol oldu. Desteği ise çoğu yerde kesildi. Sıfır olarak fazla para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Temiz ikinci el olsa daha iyi olur gözüküyor. Denk gelirse 1TB da alabilirsiniz. 500GB alıp USB HDD de takabilirsiniz.

Merhaba, PlayStation 4 Slim almayı düşünüyorum fakat 2013'te piyasaya sürülmüş olması beni ikilemde bıraktı.

• Hikayeli oyunlarda Uncharted tarzı çok yüksek grafikli olmayan oyunlar oynayacağım.
  • Online oyunlarda Fall Guys, Rocket League tarzı oyunlar oynayacağım. (bu oyunlar PC'de var, fakat benim bu oyunları oynayacağım arkadaşımda PC yok.) Nadiren Apex Legends tarzı oyun oynayacağım.

• 500 GB alıp harici hard disk ile mi kullanmalıyım, yoksa direkt 1 TB mı almalıyım?

Teşekkürler.

Uyguna bulunursa bakılır ama uygun değilse kesinlikle alınmaz. PS5 çok daha iyi sebebi ise PS4 oyunlarını da çalıştırıyor ve çok daha güçlü bir cihaz. Uygun olmadıkça eski cihazı almak mantıklı değil.

• Online oyunlarda Fall Guys, Rocket League tarzı oyunlar oynayacağım. (Bu oyunlar PC'de var, fakat benim bu oyunları oynayacağım arkadaşımda PC yok.) Nadiren Apex Legends tarzı oyun oynayacağım.

Teşekkürler.
Almayın. İllaki alacaksanız 2.el alın.
O fiyata Series S alınır.

Exclusive oyunları oynamak istiyorsan ve bütçe kısıtlıysa tek seçeneğin PS4. Exclusive çok önemli değilse Series S alın. GTA VI da oynarsınız.