- Makaleler
- 23
10-12 bin TL butcede bir konsol tercih edecek olsaydiniz hangi konsolu tercih ederdiniz? Kendi durumunuza gore yorumlayabilirsiniz.
Xbox Series S, özel oyunları oynamış biri olarak PlayStation almanın bir anlamı yok; son zamanlarda yaptığı rezilliklere değinmiyorum bile. Gerek Game Pass, gerek konsolun performansı her konuda daha iyi.10-12 bin TL butcede bir konsol tercih edecek olsaydiniz hangi konsolu tercih ederdiniz? Kendi durumunuza gore yorumlayabilirsiniz.
Switch'e ne dersin?Xbox Series S, özel oyunları oynamış biri olarak PlayStation almanın bir anlamı yok; son zamanlarda yaptığı rezilliklere değinmiyorum bile. Gerek Game Pass, gerek konsolun performansı her konuda daha iyi.
PlayStation 4 alınacak bir konsol değil artık.
10-12 bin TL butcede bir konsol tercih edecek olsaydiniz hangi konsolu tercih ederdiniz? Kendi durumunuza gore yorumlayabilirsiniz.
Butceye gore listeyi hazirlamistim. OLED koymak isterdim ancak fiyatlar PS4 ve Series S fiyatlarindan epey uzak.Bugün Switch Lite cihazımı sattım. Açıkçası oyunları sizi çekiyorsa alabilirsiniz ama illa oyunlarının çekmesine de gerek yok. 3. parti oyunlarda bir hayli fazla. Grafik konusu tartışılır.
Bu listede Switch Lite biraz garip olmuş. Eğer dışarıda oynayacaksanız Switch Lite, ama evde oynayacaksanız Series S.
Gaeip olmuş derken demek istediğim, ikisi ev konsolu, Nintendo el konsolu; o anlamda söyledim.Butceye gore listeyi hazirlamistim. OLED koymak isterdim ancak fiyatlar PS4 ve Series S fiyatlarindan epey uzak.