Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000-12.000 TL
Remus Lupin 40
Üstün
- Makaleler
- 1
PS4 tercih ederdim. Eski olsa da sağlam oyunları var.
Kvothe 40
Başarılı
Bir el konsolu deneyimlemek istediğim için ve Switch oyunları ilgimi çektiği için Switch Lite tercih ederdim.
Hybrid Theory 40
Üstün
Series S derim. PS 4 eski bir konsol. Exclusive oyun oynamak istemediğim sürece o kadar eski bir cihaz almanın manası yok bence. Switch Lite için de exclusive kısmı geçerli. Ancak el konsolu deneyimlemek istersen mantıklı. Bence Series S bu üçlü arasından en iyisi. Güncel oyunları akıcı oynatabiliyor ve GTA 6 bu konsola da gelecek. Game Pass kısmında değinmeyeceğim bile. Bana göre abonelik pahalı olsa da konsol kullanıcısı için büyük bir nimet.
Üçünü de kullandım. Güncel olarak tartışmasız Xbox tabii ki. Switch güzel fakat çok eski, dolayısıyla ne yeni oyun çıkıyor ne bir şey, eski oyunların da fiyatları pahalı. Yani Switch kısa vadeli olarak iyi olsa da uzun ömürlü uzun süre kullanılacak bir cihaz değil bence. Senelerce kullanılacak ne içerik var ne bir şey. 6-12 ay kullan sat konsolu. PS4 zaten öldü, özel oyunlar da her yerde var yani özelliği kalmadı.
Birkaç sene önce yine Series S kullanıyordum, o zamanlar performans hakikaten kötüydü bana göre. Ama şu an baktığımda zamanla oyunlar da konsol da daha iyi hale gelmiş. FSR'ın gelişmesi zaten en önemli nokta. Eski oyunların oynanabilmesi, hala 8-10 liraya oyun bulunabilmesi, Microsoft Edge bile var PC gibi kullanabiliyorsunuz yani her şey çok güzel. Yani @Ethem Efe hocam haklı çıktı gerçekten tebrikler. Tek sorun şu lanet indirme hızı, hala daha çözemedim internetim 1000MBPS ben burada 30Mbps indiriyorum. Şu da çözülse 10/10
Birkaç sene önce yine Series S kullanıyordum, o zamanlar performans hakikaten kötüydü bana göre. Ama şu an baktığımda zamanla oyunlar da konsol da daha iyi hale gelmiş. FSR'ın gelişmesi zaten en önemli nokta. Eski oyunların oynanabilmesi, hala 8-10 liraya oyun bulunabilmesi, Microsoft Edge bile var PC gibi kullanabiliyorsunuz yani her şey çok güzel. Yani @Ethem Efe hocam haklı çıktı gerçekten tebrikler. Tek sorun şu lanet indirme hızı, hala daha çözemedim internetim 1000MBPS ben burada 30Mbps indiriyorum. Şu da çözülse 10/10
Yeni konular
-
The Last of Us Part II multiplayer menüsü yayınlandı!
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-
R7 7435HS & RTX 4050 sistemde Battlefield 6'da kasma sorunları
- cemkaraca
-