frkn.dmn

Uzman
Selam değerli Sosyal vatandaşları. Ben 1 aya konsol alacağım. PlayStation 4 ile Xbox Series S arasında çok kaldım. Bugune kadar hep PlayStation'um oldu ve hesabımda RDR2 ve Mortal Kombat var. İkisini de cok oynamıyorum ama Xbox'un nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Evimde bilgisayarım var ama uzanarak oyun oynamayı çok seviyorum ve Game Pass'in, PlayStation'dan daha iyi oyun katalogu var gibi geldi bana. Yani benim oynayacaklarım: Forza Horizon 4 veya 5 GTA 5 vs. Sizce hangisini almalıyım? Bu konuda beni aydınlatırsanız mutluluk duyarım.

Forza Horizon 4 15 Aralık 2024'te oyun dijital mağazadan kaldırıldı, yani elinde fiziksel kopyası yoksa veya bu tarihten önce Xbox hesabından bu oyunu almadıysan daha oynayamazsın ama FH5 Series S'de çok iyi oynanabiliyor. Series S her ne kadar günümüz oyunları için yetersiz olsa da hâlâ PS4'ten daha güçlü ve güncel bir konsol, Series S al kesinlikle.

Karşılaştırma PS5 vs Series S olsa PS5 derdim, fakat PS4 ile karşılaştırılamayacak bir konsol Series S. Game Pass zammı her ne kadar vurucu olsa da mağazası hâlâ oyun oynamanın en ucuz alternatifi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellik açısından kesinlikle Series S diyorum. Ne kadar PS oynamış olsanız bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellik açısından kesinlikle Series S diyorum. Ne kadar PS oynamış olsanız bile.
Forza Horizon 4 15 Aralık 2024'te oyun dijital mağazadan kaldırıldı, yani elinde fiziksel kopyası yoksa veya bu tarihten önce Xbox hesabından bu oyunu almadıysan daha oynayamazsın ama FH5 Series S'de çok iyi oynanabiliyor. Series S her ne kadar günümüz oyunları için yetersiz olsa da hâlâ PS4'ten daha güçlü ve güncel bir konsol, Series S al kesinlikle.

Karşılaştırma PS5 vs Series S olsa PS5 derdim, fakat PS4 ile karşılaştırılamayacak bir konsol Series S. Game Pass zammı her ne kadar vurucu olsa da mağazası hâlâ oyun oynamanın en ucuz alternatifi.
Teşekkür ederim

bana forza 4 5 farketmez ya

PS4'e bildiğim kadarıyla artık güncelleme gelmeyecek. Maalesef ki şirketler yeni çıkan oyunları da artık eski nesil için çıkarmamaya başladı. Yavaş yavaş PS4'ün fişini çekiyorlar. Series S en mantıklısı, hem yeni nesil hem de fiyatına göre performansı şu an için yeterli. Ayrıca xbox store'da güzel indirimler oluyor. PS4'den daha uzun ömürlü olacağı kesin.

PS4'e bildiğim kadarıyla artık güncelleme gelmeyecek. Maalesef ki şirketler yeni çıkan oyunları da artık eski nesil için çıkarmamaya başladı. Yavaş yavaş PS4'ün fişini çekiyorlar. Series S en mantıklısı, hem yeni nesil hem de fiyatına göre performansı şu an için yeterli. Ayrıca Xbox Store'da güzel indirimler oluyor. PS4'ten daha uzun ömürlü olacağı kesin.

Teşelkkür ederim.

Selam değerli sosyal vatandaşları. Ben 1 aya konsol alacağım. PlayStation 4 ile Xbox Series S arasında çok kaldım. Bugune kadar hep PlayStation'um oldu ve hesabımda RDR2 ve Mortal Kombat var. İkisini de cok oynamıyorum ama Xbox'un nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Evimde bilgisayarım var ama uzanarak oyun oynamayı çok seviyorum ve Game Pass'in, PlayStation'dan daha iyi oyun katalogu var gibi geldi bana. Yani benim oynayacaklarım: Forza Horizon 4 veya 5 GTA 5 vs. sizce hangisini almalıyım? Bu konuda beni aydınlatırsanız mutluluk duyarım.

Kesinlike XSS, her ne kadar zam gelmiş olsa da halen ucuz ve oynanabilir. PS4 ile karşılaştırması saçmalık zaten. Retro konsol olarak kaldı PS4 artık.

Xbox Series S aldım şu an bayağı bir menmunum Game Pass'da aldım 10 15 gün oldu alalı kutulu bir şekilde buldum şansa şimdi Controller için bataryasınımı alsam yoksa şarj edilebilir pil mi alsam diye dusunuyorum.