Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Neden olmasin? Eger seni zorlamayacaksa alinabilir.
Loutermilch
Başarılı
Oyunların çok pahalı olması beni almaktan uzak tutan tek şey. Eğer oyunlar bütçeni zorlamayacaksa alınır.
Maddi acidan sorun olmuyorsa alinir tabii. 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 FPS RDR2 keyfi. Adam gibi oyun çıkarsalardı belki alınabilir ama şu an PS5 almak benim gözümde enayilikten başka bir şey değil. PS4 gözümde daha değerli PS5'ten.
tcanatan
Gelişen
Playstation'a uzun yıllardır sahip olan ve oyunların çoğunu takip edip oynayan kişiler şu anda oynanacak düzgün oyun bulamamaktan şikayetçiler. Ben de bunlardan birisiyim
Ancak cihazı yeni alacak kişileri bekleyen onlarca güzel oyun var. Tabii bunların da hemen hepsi zaten PC'de de var. Eğer orada oynadıysanız bana kalırsa PS5'e şu anda gerek yok. Zaten sizin için özel bir cihaz olsa şimdiye kadar çoktan almıştınız.
Bence Playstation Deluxe üyeliğinin kütüphanesine bakın. Ayrıca orada olmayan ama PS özel oyunları da bir inceleyip. En az 8-10 tane ilginizi çeken düzgün oyun bulabiliyorsanız, bütçeniz de uygunsa alın derim. Yok ben tüm oyunları oynamışım diyorsanız bir anlık heves için değmeyecektir.
Tabii işin bir de koltuk + tv rahatlığı ve 'tak çalıştır' konforu var. Pek çok kullanıcı koltuk rahatlığına alıştıktan sonra yeniden PC düzenine geçmeyi külfet olarak görüyor. Ayrıca her ne kadar oyunlar PC ile karşılaştırıldığında çoğunlukla "medium" seviyede grafikler sunsa da, donanım derdi, sürücü güncelleme problemleri, windows nazı vs ile uğraşılmadığı için PS tercih ediyor.
Tüm bunlara göre değerlendirip kendi tercihinizi yapmalısınız
Bence Playstation Deluxe üyeliğinin kütüphanesine bakın. Ayrıca orada olmayan ama PS özel oyunları da bir inceleyip. En az 8-10 tane ilginizi çeken düzgün oyun bulabiliyorsanız, bütçeniz de uygunsa alın derim. Yok ben tüm oyunları oynamışım diyorsanız bir anlık heves için değmeyecektir.
Tabii işin bir de koltuk + tv rahatlığı ve 'tak çalıştır' konforu var. Pek çok kullanıcı koltuk rahatlığına alıştıktan sonra yeniden PC düzenine geçmeyi külfet olarak görüyor. Ayrıca her ne kadar oyunlar PC ile karşılaştırıldığında çoğunlukla "medium" seviyede grafikler sunsa da, donanım derdi, sürücü güncelleme problemleri, windows nazı vs ile uğraşılmadığı için PS tercih ediyor.
Tüm bunlara göre değerlendirip kendi tercihinizi yapmalısınız
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-