CE-108262-9 hatası almaya başladım. PS5'te aniden ekran kararıp kendini yeniden açıyor.
PS5 ile telefonda görüştüm. Yaptıklarımı anlattım. Yapılması gerekenleri zaten yaptığımı. Ve satın aldığım yere geri göndermem gerektiğini söylediler. Alalı daha 3. gün oldu. Sizce ne yapmalıyım? Güncelleme yaparken arkada, PS Plus mağazası içerisinde dolanırken bu hatayı alıyorum. Ekran kararıp resetleniyor.
Evet. Alır almaz güncelleme yaptım.1.5 GB civarıydı. Normal bir şekilde PS hesabı açtım. Ardından birkaç oyun yükledim. Ve 2. gün fark ettim ki, PS Plus mağazasındayken sürekli çökme yaşanıyor.
Konsolu güvenli moda alman lazım. Konsol komple kapandıktan sonra güç tuşunu ikinci kez bip sesi gelene kadar basılı tut. O ekran açıldığında fotoğraf atabilirsen daha iyi olur yönergeleri verebilmem için.
Konsolu güvenli moda alman lazım. Konsol komple kapandıktan sonra güç tuşunu ikinci kez bip sesi gelene kadar basılı tut. O ekran açıldığında fotoğraf atabilirsen daha iyi olur yönergeleri verebilmem için.
"Sistem dosyalarını onar" diye bir seçenek var mı? Varsa eğer onu deneyin.
Konsol depolama alanını onar olması lazım. Eğer olmazsa sıfırlayalım önemli verileriniz yok ise eğer.
"Sistem dosyalarını onar" diye bir seçenek var mı? Varsa eğer onu deneyin.
Konsol depolama alanını onar olması lazım. Eğer olmazsa sıfırlayalım önemli verileriniz yok ise eğer.
PS5 sistemini sıfırla (sistem yazılımı tekrar kur) eğer önemli bir veriniz yoksa bu yolu deneyelim.
Sonradan herhangi bir depolama aygıtı takmadığın değil mi?
PS5 sistemini sıfırla (sistem yazılımı tekrar kur) eğer önemli bir veriniz yoksa bu yolu deneyelim.
Sonradan herhangi bir depolama aygıtı takmadığın değil mi?
Anladım. Eğer ki bu yol olmazsa benim ve sizin yapabileceğiniz şeyler bitiyor.
Muhtemelen tahminimce dahili SSD'de problem var bu yüzden aniden kapanıyor.