Anladım. Eğer ki bu yol olmazsa benim ve sizin yapabileceğiniz şeyler bitiyor.
Muhtemelen tahminimce dahili SSD'de problem var bu yüzden aniden kapanıyor.

SSD'yi denedim. Kabul etmedi. 1TB kinston SSD'idi. Mecbur oyunu aktarmadan yapacağım. Nasıl sıfırlayabilirim acaba PS5'i?

Yaptım. Yine aynı hatayı veriyor.

Son düzenleme:
SSD'yi denedim. Kabul etmedi. 1TB kinston SSD'idi. Mecbur oyunu aktarmadan yapacağım. Nasıl sıfırlayabilirim acaba PS5'i?

Yaptım. Yine aynı hatayı veriyor.
Güvenli moddan sıfırladınız.
Tüm Güvenli moddaki seçenekleri denedik. Konsol için servis yolu gözüktü veya boyle kullanacaksınız o sizin kararınız. Geçmiş olsun.

Güvenli moddan sıfırladınız.
Tüm güvenli moddaki seçenekleri denedik. Konsol için servis yolu gözüktü veya boyle kullanacaksınız o sizin kararınız. Geçmiş olsun.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. Hala daha 14 gün cayma bedelimin süresi geçmediği için, değişim veya iade hakkım var mı acaba? Araştırdığım da var olduğunu gördüm.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. Hala daha 14 gün cayma bedelimin süresi geçmediği için, değişim veya iade hakkım var mı acaba? Araştırdığım da var olduğunu gördüm.
Evet var. Değişim talep edin, tamir talebini direkt reddedin.

Yenisinide Alsan Ayni Sorun Olacak Sebebi Monitör'dür Bendede Oluyordu Hatta Yeni Ps5 Bile yolladilar bu 2 Ci Onda bile oluyor Sonra Arastirdim Yabanci sitede Bir Kisi Farkli Monitorde Deneyin Dedi Asus Rog Strix Acs Monitorum Yerine tv de denedim Sorun Cozuldu Sanirim Goruntu sinyali Bazen Gitmiyor Buda Hataya Sebep Oluyor Ozellikle dinlenme modunda. Bunlari bi deneyin Geri dönüşlerinizi Yazin