burakweb

Çalışkan
Geçen ay PS5 Slim ve üç aylık PS Plus Extra aldım. Şu ana kadar Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 1 ve Part 2'yi bitirdim. Marvel's Spider-Man'i yarıda bıraktım; Türkçe olmadığı için hikaye çok sarmadı ve sıktı. The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi hikayesi ve grafikleri iyi olan Türkçe oyunlar önerir misiniz? Mümkün olduğunca PS Plus kategorisinden olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay PS5 Slim ve üç aylık PS Plus Extra aldım. Şu ana kadar Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 1 ve Part 2'yi bitirdim. Marvel's Spider-Man'i yarıda bıraktım; Türkçe olmadığı için hikaye çok sarmadı ve sıktı. The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi hikayesi ve grafikleri iyi olan Türkçe oyunlar önerir misiniz? Mümkün olduğunca PS Plus kategorisinden olursa iyi olur.
gow serisi varsa ona bak.

Uncharted 4. Bu oyun 120 Hz desteği ve Türkçe dublaj olması sebebiyle PlayStation 5 için eşsiz bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay PS5 Slim ve üç aylık PS Plus extra aldım. Şu ana kadar Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 1 ve part 2'yi bitirdim. Marvel's Spider-Man'i yarıda bıraktım; Türkçe olmadığı için hikaye çok sarmadı ve sıktı. The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi hikayesi ve grafikleri iyi olan Türkçe oyunlar önerir misiniz? Mümkün olduğunca PS Plus kategorisinden olursa iyi olur.

Subnautica ve Serious Sam serisi.

RDR2
Horizon Zero Down
Horizon Forbidden West