Detaylar
Kim cevapladı?ProfesorGoktug
Becerikli
Bütçeniz kaç TL?Merhaba PlayStation 5 icin yeni televizyon alacağım ama doğru televizyon secimi nasıl yapılcağını bilmiyorum. Doğru televizyon secimi nasıl yapılır? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
TCL TV'ler mantıklı duruyor. 120 Hz Oyun Hızlandırıcı özelliği de var gözüküyor.
YunaUK
Becerikli
25.000-30.000 TL civarı ama televizyonun yanına PlayStation 5 ve gaming laptop alacağım icin net bir bütçe belirlemedim açıkçası.
TCL TV'ler mantıklı duruyor. 120 Hz oyun hızlandırıcı özelliği de var gözüküyor.
TCL televizyonları mediamark vb yerlerde inceledim icime en cok icime sinen Samsung ve TCL oldu ama yazılım konusunda problem yaşayanları gördükce kararsız kalıyorum yaşadığım evde ekstra olarak 2017 yılında cıkmış Samsung televizyon var güncelleme almiyor ama Netflix ve Spotify gibi progamlarda sorunsuz calışıyor o yüzden kararsız kaldım açıkçası.
TCL TV'ler mantıklı duruyor. 120 Hz oyun hızlandırıcı özelliği de var gözüküyor.
Ayrıca alakasız olacak ama icime sinen 4 model var sizce 4 modelden hangisini almak daha mantıklı.
1.model:
2.model:
3.model:
4.model:
Son düzenleyen: Moderatör:
ProfesorGoktug
Becerikli
Google TV isterseniz C655 QLED isterseniz Q60D25.000-30.000 TL civarı ama televizyonun yanına PlayStation 5 ve gaming laptop alacağım icin net bir bütçe belirlemedim açıkçası.
TCL televizyonları mediamark vb yerlerde inceledim icime en cok icime sinen Samsung ve TCL oldu ama yazılım konusunda problem yaşayanları gördükce kararsız kalıyorum yaşadığım evde ekstra olarak 2017 yılında cıkmış Samsung televizyon var güncelleme almiyor ama Netflix ve Spotify gibi progamlarda sorunsuz calışıyor o yüzden kararsız kaldım açıkçası.
Ayrıca alakasız olacak ama icime sinen 4 model var sizce 4 modelden hangisini almak daha mantıklı.
1.model:
2.model:
3.model:
4.model:
Bence de 4. olan mantıklı duruyor.