OverallTaken

Uzman
Selam dostlar, sistemimi satıyorum ve AAA oyunların hiçbirini oynamadım. Normalde 5070'li sistem alacaktım ama GTA 6 ve GoW Trilogy Remake aklımı çok karıştırıyor. Şu anki sistemim RX 6600 ve i5 11400F içeriyor. Acaba PS 5 Pro mu alsam diye çok düşünüyorum. Televizyonum 4K 120Hz QLED VRR ALLM her şey var.

Oyun dışı bişey yapmıyorum ki bilgisayarda da sadece Rust oynuyorum ileride sistemi AM5 falan yaparım diye düşündüm.

Eğer bir sisteminiz varsa ve onu geliştirmeyi düşünüyorsanız PS'den daha mantıklı olur. Sırf GTA6'yı 1 yıl erkenden oynamak için PS boşa masraftan ibaret.

Selam dostlar, sistemimi satıyorum ve AAA oyunların hiçbirini oynamadım. Normalde 5070'li sistem alacaktım ama GTA 6 ve GoW Trilogy Remake aklımı çok karıştırıyor. Şu anki sistemim RX 6600 ve i5 11400F içeriyor. Acaba PS 5 Pro mu alsam diye çok düşünüyorum. Televizyonum 4K 120Hz QLED VRR ALLM her şey var.
Alınmaz. Oranın oyun mağazası oynayanın elinden hiç tutmuyor. Fiyatlar döviz kurunun üstünde. Muhtemelen alsanız 5 ayda konsolun fiyatından fazla oyun parası vermiş olursunuz. Oynayışına bağlı olarak daha erkende olabilir.

GTA 6 öncelikle konsollara çıkış yapacağından bence fazla beklemek istemezsiniz. Diğer yandan bellek krizinin ortasında sistem toplamak çok kötü bir karar. PS5 Pro en azından çoğu yönden üzmez fiyatı her ne kadar artasada tercih edebilirsiniz. Özellikle 4K TV'iniz varsa kalite modunda oyunları 60 FPS'te rahatça oynarsınız.

Sırf GTA VI için alınabilir ki ben de öyle yapmayı planlıyorum. Tek şart 60 FPS olması. Düz PS5'te de 45-60 arası oynanırsa o zaman düz PS5 alıp geç, yanına da PC.

GTA 6 öncelikle konsollara çıkış yapacağından bence fazla beklemek istemezsiniz. Diğer yandan bellek krizinin ortasında sistem toplamak çok kötü bir karar. PS5 Pro en azından çoğu yönden üzmez fiyatı her ne kadar artasada tercih edebilirsiniz. Özellikle 4K TV'iniz varsa kalite modunda oyunları 60 FPS'te rahatça oynarsınız.
Sırf GTA VI için alınabilir ki ben de öyle yapmayı planlıyorum. Tek şart 60 FPS olması. Düz PS5'te de 45-60 arası oynanırsa o zaman düz PS5 alıp geç, yanına da PC
Sadece GTA VI değil ki çoğu AAA oyunu oynamadım. O 4K 60Fps'de Black Myth Wukongu denemek istiyorum. PSSR 2'de çıkıcak zaten.
Alınmaz. Oranın oyun mağazası oynayanın elinden hiç tutmuyor. Fiyatlar döviz kurunun üstünde. Muhtemelen alsanız 5 ayda konsolun fiyatından fazla oyun parası vermiş olursunuz. Oynayışına bağlı olarak daha erkende olabilir.
O da doğru da hocam alırsam disk takma aparatı da alıcam zaten oyun alıp oynayınca satabilmek için.