Playstation 5 Pro çıkış tarihi ile ilgili heyecan verici iddia

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Playstation 5 Pro için çıkış tarihi daha yakın olabilir. Playstation 5 Pro'nun 4K Çözünürlükle geliştirilmiş ve sabit kare hızı sunacağı, ayrıca 8K çözünürlük için bir performans sergileyeceğini tahmin ediliyor.

Playstation 5 Pro'nun %45 daha hızlı performans sergileyeceği de tahminlerin arasın da. Ayrıca Ray Tracing yeteneklerinin standart modeline göre iki ila üç kat daha hızlı olması bulunuyor.

Başka bir sızıntıya göre PlayStation 5 Pro çıkış tarihi, önümüzdeki tatil sezonunda olacak.

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Kaynak

Pro modeli bekliyordum, böylece her yeni çıkan modeli anında alan arkadaşım Playstation 5'ini ucuzdan satar bana
Şaka bir yana bence %45 daha hızlı performans güzel bir gelişme olur ama 4K 120 FPS oynatmaya odaklanması lazım bence. Next Gen güncellemesi gelmeyen oyunlar hâlâ 30 FPS

Ben biraz daha geç çıkar diye düşünüyordum
PS5 çıkalı 4 sene oldu, Sony kendi açıklamasında PS5'in ömrünün dolduğunu söyledi;
Yani kasım gibi Pro çıkar yüksek ihtimal. Bu söylenti bu arada 3 aydır var, insanların yeni duyması ilginç.

4K-60FPS bekleniyor.

Yüksek ihtimalle yılbaşı öncesi millet parasını indirimlerde bitirmeden çıkartırlar, ilerleyen aylarda da GTA 6 ile bundle halinde satıldığını görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…