5123

Deneyimli
Makaleler
2
Playstation 5 Pro için çıkış tarihi daha yakın olabilir. Playstation 5 Pro'nun 4K Çözünürlükle geliştirilmiş ve sabit kare hızı sunacağı, ayrıca 8K çözünürlük için bir performans sergileyeceğini tahmin ediliyor.

Playstation 5 Pro'nun %45 daha hızlı performans sergileyeceği de tahminlerin arasın da. Ayrıca Ray Tracing yeteneklerinin standart modeline göre iki ila üç kat daha hızlı olması bulunuyor.

Başka bir sızıntıya göre PlayStation 5 Pro çıkış tarihi, önümüzdeki tatil sezonunda olacak.

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Kaynak

Pro modeli bekliyordum, böylece her yeni çıkan modeli anında alan arkadaşım Playstation 5'ini ucuzdan satar bana :cautious::cautious:
Şaka bir yana bence %45 daha hızlı performans güzel bir gelişme olur ama 4K 120 FPS oynatmaya odaklanması lazım bence. Next Gen güncellemesi gelmeyen oyunlar hâlâ 30 FPS :(

Ben biraz daha geç çıkar diye düşünüyordum
PS5 çıkalı 4 sene oldu, Sony kendi açıklamasında PS5'in ömrünün dolduğunu söyledi;
Yani kasım gibi Pro çıkar yüksek ihtimal. Bu söylenti bu arada 3 aydır var, insanların yeni duyması ilginç.

4K-60FPS bekleniyor.

Yüksek ihtimalle yılbaşı öncesi millet parasını indirimlerde bitirmeden çıkartırlar, ilerleyen aylarda da GTA 6 ile bundle halinde satıldığını görebiliriz.