Lejax

Uzman
Merhaba arkadaşlar, ben PlayStation 5 Slim CD'li versiyonunu satın almak istiyorum. Bilkom bütçemi zorlayacağı için ithalatçı garantili ürünlere bakacağım. Peşin fiyatına 6 ay taksitle en ucuza güvenilir olarak nereden satın alabilirim? İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazaryerlerine bakın, 6 taksit en uygun hangisi ise onu alın, satıcıyı da inceleyin tabii. Şu anda ithalatçı garantili olarak esnaflar kolay kolay 6 taksit yapmaz; peşin tek çekim kartı bile zar zor geçiyorlar.

Çoğu platformda peşin fiyatına 6 taksit seçeneği var. Hatta bazıları 9 bile yapıyor.

Zaten arkadaş esnaf yani dükkanlardan bahsediyor. Pazaryeri kullanacaksanız zaten malum sitelerden en ucuz satıcıları bulup yorumlarına, yaptığı satış fiyatlarına bakarak kendiniz de karar verebilirsiniz.

Benim tavsiyem mümkünse yurt içinden konsol almamanız ve CD'li almamanız olur. Ülkede hem konsollar pahalı hem oyun arzı sınırlı hem de 2. el pazarı çok yorucu ve fahiş.

Zaten arkadaş esnaf yani dükkanlardan bahsediyor. Pazaryeri kullanacaksanız zaten malum sitelerden en ucuz satıcıları bulup yorumlarına, yaptığı satış fiyatlarına bakarak kendiniz de karar verebilirsiniz.

Benim tavsiyem mümkünse yurt içinden konsol almamanız ve CD'li almamanız olur. Ülkede hem konsollar pahalı hem oyun arzı sınırlı hem de 2. el pazarı çok yorucu ve fahiş.
Hocam başka maalesef alabileceğim bir yer yok. Yurtdışına sürekli gidip gelen bi tanıdığım yok. Cdli ile CDsiz sürüm arasında 4 bin TL fiyat farkı var. O yüzden CDli almak çok daha mantıklı geldi.

@Lejax, ben kendim bu satıcıdan havale ile almıştım, sorun yaşamadım. Forumda da birçok alan var, buradan alabilirsiniz.

Bahsettiğim satıcı: Kahraman Konsol

@Lejax, ben kendim bu satıcıdan havale ile almıştım, sorun yaşamadım. Forumda da birçok alan var, buradan alabilirsiniz.

Bahsettiğim satıcı: Kahraman Konsol
Hocam ben CDli sürüm istiyorum açıkçası. Bir de 1TB olandan istiyorum. Bu sizce nasıl?