PlayStation 5 Slim nereden alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Martinal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
  • Etiketler Etiketler
    nereden slim

Martinal

Uzman
Hiç bilgim yok, sorunsuz olsun yeter istiyorum. İnternette 825 GB versiyonların daha yeni olduğunu gördüm. Hepsiburada veya Trendyol fark etmez, güvenilir olarak nereden hangisini almalıyım?

Hiç bilgim yok, sorunsuz olsun yeter istiyorum. İnternette 825 GB versiyonların daha yeni olduğunu gördüm. Hepsiburada veya Trendyol fark etmez, güvenilir olarak nereden hangisini almalıyım?
Magaza puani en yuksek olan yerleri tercih edebilirsiniz. PttAVM'den uzak durun yeterli. Ayrica evet 825 GB ve mat kasalar yeni uretim.

Magaza puani en yuksek olan yerleri tercih edebilirsiniz. PttAVM'den uzak durun yeterli. Ayrica evet 825 GB ve mat kasalar yeni uretim.

https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ualsense-ithalatci-garantili-pm-HBC0000AJZAW6

Hangisini almalıyım sizce?

Şu da var sanırım, buradan alacağım doğru değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilkom garantililer normalden daha pahali. Bence degmez. Cunku bu cihazlar asiri hizli bozulan cihazlar degil.

En uygun aktif olarak bu.

Hangi kodu almam gerekiyor? CFI-2016 mı yoksa 2116 mı? Gemini 2016'nın daha güncel ve 1 TB olduğunu söylerken internetten baktığımda 825 GB modelin 2116 ve daha yeni model olduğu söyleniyor. Kafam karıştı.

Hangi kodu almam gerekiyor? CFI-2016 mı yoksa 2116 mı? Gemini 2016'nın daha güncel ve 1 TB olduğunu söylerken internetten baktığımda 825 GB modelin 2116 ve daha yeni model olduğu söyleniyor. Kafam karıştı.
2116 daha yeni. 2016'da sorunsuz. Fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…