Detaylar
Kim cevapladı?Magaza puani en yuksek olan yerleri tercih edebilirsiniz. PttAVM'den uzak durun yeterli. Ayrica evet 825 GB ve mat kasalar yeni uretim.Hiç bilgim yok, sorunsuz olsun yeter istiyorum. İnternette 825 GB versiyonların daha yeni olduğunu gördüm. Hepsiburada veya Trendyol fark etmez, güvenilir olarak nereden hangisini almalıyım?
Martinal
Uzman
Magaza puani en yuksek olan yerleri tercih edebilirsiniz. PttAVM'den uzak durun yeterli. Ayrica evet 825 GB ve mat kasalar yeni uretim.
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ualsense-ithalatci-garantili-pm-HBC0000AJZAW6
Hangisini almalıyım sizce?
Magaza puani en yuksek olan yerleri tercih edebilirsiniz. PttAVM'den uzak durun yeterli. Ayrica evet 825 GB ve mat kasalar yeni uretim.
Şu da var sanırım, buradan alacağım doğru değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilkom garantililer normalden daha pahali. Bence degmez. Cunku bu cihazlar asiri hizli bozulan cihazlar degil.
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ualsense-ithalatci-garantili-pm-HBC0000AJZAW6
hangisini almalıyım sizce
PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
En uygun aktif olarak bu.
Martinal
Uzman
En son attığım linkten alacağım ama bölge PAL yazıyor, o nedir?Bilkom garantililer normalden daha pahali. Bence degmez. Cunku bu cihazlar asiri hizli bozulan cihazlar degil.
PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
En uygun aktif olarak bu.
Turkiye dahil Avrupa icin olan model.En son attığım linkten alacağım ama bölge PAL yazıyor, o nedir?
Martinal
Uzman
Hangi kodu almam gerekiyor? CFI-2016 mı yoksa 2116 mı? Gemini 2016'nın daha güncel ve 1 TB olduğunu söylerken internetten baktığımda 825 GB modelin 2116 ve daha yeni model olduğu söyleniyor. Kafam karıştı.
2116 daha yeni. 2016'da sorunsuz. Fark etmez.Hangi kodu almam gerekiyor? CFI-2016 mı yoksa 2116 mı? Gemini 2016'nın daha güncel ve 1 TB olduğunu söylerken internetten baktığımda 825 GB modelin 2116 ve daha yeni model olduğu söyleniyor. Kafam karıştı.
Martinal
Uzman
GB farkı çok fark ediyor mu?
1-2 oyun.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-