PlayStation 5 Slim, Türkiye'de 29.999 TL'den satışa çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Kesinlikle size katılıyorum ben de öyle yapacağım GTA VI çıkmaya yakın alacağım neden çünkü ben bir enayiyim hem PC için hem de PS5 için ayrı ayrı aynı oyunu alacağım.

Aslında garip bir fantezi ama sizin gibi yapacak çok insan tanıyorum. Sanırım konu GTA olunca çok sorgulamamak gerek.

Aslında garip bir fantezi ama sizin gibi yapacak çok insan tanıyorum. Sanırım konu GTA olunca çok sorgulamamak gerek.
GTA V ilk çıktığında da PS3'üm vardı, Eylül ayında satın aldım PS3 de oynadım, yıllar yıllar sonra tekrar para verdim bilgisayarda aldım. Yine aynı hikaye olacak gibime geliyor.

Aşırı pahalı, oyun fiyatları da düşünülünce TR için pek mantıklı bir seçenek değil. Üste bir de oyunlari online oynamak için ekstra para veriyorsun, nereden bakarsan bak alınacak tarafı yok.

Saçma sapan bir fiyat. Ne gereği var şunun Xbox Series X alabiliyorken? Artık bizim paramızl o PS5 exclusive oyunları da alınmaz zaten.

Playstation 5 konusunda Sony saçmaladı. Konsol 3 yıldır var, bendekinin de garantisi bitti ama PS5 için gelen (önceki versiyonlarda oynanabilir olmayan) oyun neredeyse yok. Spider Man 2 geldi doğru düzgün, diğerleri ya kontrolcü kabiliyetlerini gösterme demosu oyunlardı ya da remake... PS 5 sahibi olduğum için 3 yıldır Sony'nin bana verdiği bir şey yok, utanmasalar almasaydın keriz diye parmakla gösterip dalga geçecekler.

3 yıldır alanları keriz yerine koydular, hiçbir şey vermeden gittiler satmış oldukları 3. parti parçalarla da uyumsuz slim versiyon getirdiler, 1 yıl sonra Pro çıkıyor zaten. 1 yıllık fark için aklı başında kim neden düzgün oyunu olmayan konsolun slim versiyonu alsın? 1 yıl beklese zaten birkaç yeni nesil oyun daha ancak gelmiş olacak, Pro versiyonla konsolun ilk çıkışının üstünden 4 yıl geçtikten sonra PS5 doğru düzgün kullanılmaya ancak başlanmış olacak.

Daha yeni çıktı. Zamanla fiyatı ucuzlar.
Nintendo DS, ülkemize yanlış hatırlamıyorsam 200₺ ye falan geldi. Sonra 150₺ ye falan indi.

Bizle kesinlikle billur geçiyor bunlar. EU satış fiyatı 450EUR olan ürün Türkiye'de 921 EUR civarına geliyor. SONY TR'den çekilince resmi ithalatçı "Seve seve bu parayı verecekler" diye düşünmüş olmalı. N** veririm, veririz!

30₺ değil mi? Ben yanlış okumuşumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…