PlayStation 5 ve çift kol nereden alınır?

Blood

Becerikli
Yer
RİZE
PlayStation olaylarından sonra Türkiye de işler nasıl dönüyor hakim değilim. Peşin fiyatına taksitli güvenilir satıcılar hangileri?
Atmış olduğum ürün nasıl?
Hırvatistan ürünü sanırsam. Türkiye uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CFI-2016 sürümü yani Avrupa sürümü Türkiye ile uyumlu. Attığınız linkteki ürün ithalatçı garantili ürün yani Türkiye'de resmi bir garantisi yok denebilir. Fly Technology güvenilir diye biliyorum sorun yaşayanlar olumlu geri dönüş alıyordu. Ben içim rahat olsun diye 24500TL'ye bilkom garantili aldım.

CFI-2016 sürümü yani Avrupa sürümü Türkiye ile uyumlu. Attığınız linkteki ürün ithalatçı garantili ürün yani Türkiye'de resmi bir garantisi yok denebilir. Fly Technology güvenilir diye biliyorum sorun yaşayanlar olumlu geri dönüş alıyordu. Ben içim rahat olsun diye 24500TL'ye bilkom garantili aldım.
Çift kol mu?

Anladım. Şu an fiyatlandırması diğer firmalara nazaran yüksek. Yanlış yerden bakmadıysam. Tam olarak aldığınız yerin linkini atar mısınız?

Ben Amazon'dan satın almıştım ama şu an orayada 1000TL zam gelmiş. Fiyatların diğerlerine göre daha yüksek olma sebebi Türkiye'de resmi garantili olması.Aşşağıdaki linkte satıcısı nethouse olan yerlerden satın alırsanız resmi garantili satın almış olursunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250415_215643_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20250415_215643_Amazon Shopping.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 16
Geri
Yukarı Alt