A.I

Çalışkan
Açılırken takılma oluyor. Her zaman ama oyun içi çok olmuyor. Adamakıllı anlık takılma bir kez olmuştu. Bir de sanki FPS azalmalarını hissettim gibi bir şey. Bu normal mi? Oyun Ghost of Yotei. GoW'da bunu hiç yaşamadım veya Demon Souls'ta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılırken takılma oluyor. Her zaman ama oyun içi çok olmuyor. Adamakıllı anlık takılma bir kez olmuştu. Bir de sanki FPS azalmalarını hissettim gibi bir şey. Bu normal mi? Oyun Ghost of Yotei. GoW'da bunu hiç yaşamadım veya Demon Souls'ta.
Fat kasa sahibi olarak; açılışta ben de takılmalar yaşıyorum. Profili seçtikten sonra menüye geçiş sırasında saniyelik takılıyor.

Oyunlarda bir takılma yaşamıyorum, daha doğrusu son 1 yılın ve öncesi oyunlarında takılma yaşamıyorum.

F1 25 oynarken, FPS düşmesi ve menü takılmalarını çok yaşıyorum mesela.

Fiziksel veya yazılımsal bir hasardan/hatadan ziyade, donanımın yetersiz geldiğine kanaat kıldım.
4 yıldır gözüm gibi baktığım için eminim açıkçası. 😀
Bozulana kadar devam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıktığı için optimizasyon problemleri olabilir. Artık günümüzdeki bütün oyunlar böyle çıkıyor.

Fat kasa kullanıyorum, Japonya versiyon, menüde veya oyunlarda hiçbir takılma olmuyor. Yotei 60FPS sabit çalışıyor performans modunda.

Ayrıca konsolu yılda bir açıp içindeki tozları ve fanı temizliyorum, bu da etkili olabilir.

Fat kasa kullanıyorum, Japonya versiyon, menüde veya oyunlarda hiçbir takılma olmuyor. Yotei 60FPS sabit çalışıyor performans modunda.

Ayrıca konsolu yılda bir açıp içindeki tozları ve fanı temizliyorum, bu da etkili olabilir.

Japonya versiyon daha kaliteli hem düzgün temizliyormuşsunuz normal.

Biraz geçmiş ama görünce yazmak istedim. Bende de açılırken ana ekran yüklemesinde anlık takılma var ancak oyun içinde yok. İlk açılışta normal bu.