Gamepad arıyorum. 3.500 TL'ye kadar çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum. 1500-2000 TL aralığında kaliteli, PS düzenli gamepad önerilerinizi bekliyorum. FIFA oynarım çoğunlukla.
Hocam güzel duruyor ama bu bütçeye çıkmak zorunda kalırsam DualSense alırım. F710 alsam yeterli olur mu sizce? Çok bi beklentim yok.Bildiğim bu var ama bütçenizi aşıyor maalesef. Tuşların yerleri değişebiliyor bunda, inceleme videoları vardı bir göz atın. Cyclone 2 almasaydım bunu almayı düşünüyordum. Dualsense'ler bundan daha ucuzmuş bu arada.
Bence orta segment bir Xbox kontrolcüsü alsanız daha iyi. Ben de sizin gibi düşünüyordum PlayStation kontrolcüsüne alışkındım hatta memnundum Xbox 360 oyun kolu gibi gösterip kullanıyordum. Ancak Bluetooth kullanımı ve şarj performansı eksik kalıyordu üstüne tuşlar artık eski olduğu için ses yapıyordu mecburiyetten değiştirdim. Artık Xbox düzenine alıştım yani elim şu X şu üçgen şeklinde düşünmüyor. Sakın bir hata yapıp çakma PS4 kolları falan almayın yalnızca Steam'de bazı oyunlar destekler (bir de RE oyunları). Size uygun F/P olarak şunu önerebilirim, kendim 3 gün içinde 10 saatten fazla kullandım hâlâ şarjı var:
Eki Görüntüle 171305
Aether diye geçiyor tam modelini hatırlamıyorum. Ben ucuzken almıştım sonra bayağı bir patladı, Instagram'da videoları dönmeye başladı. Şu an 2000TL'den ucuz olduğundan eminim.
Çift usbli çakma kolu mu kast ediyorsunuz hocam? İnanın alışıyorsunuz çünkü büyüklüğü yaklaşık Dualshock 3'e yakın.Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam. Şu an replika PS3 kolu kullanıyorum o yüzden değiştireceğim zaten. Ama Xbox düzeni bana ters geliyor. Kullanmışlığım var. Yine de teşekkürler.
Çift USB'li değil hocam. Ama tipi tam PS3 kolu. Snopy marka.Çift usbli çakma kolu mu kast ediyorsunuz hocam? İnanın alışıyorsunuz çünkü büyüklüğü yaklaşık Dualshock 3'e yakın.
Titreşim motoru hariç her konuda dualsense'den iyi bu kol. Haricinde wraith sitesindeki revolver 3 ve nova 2'ye bakabilirsiniz. Nova pro V2'nin BT sürümü eski olduğundan önermedim. Nova 2 dinput bir kol yani ds4 kurar gibi uygulama indirmeniz gerekecek. Revolver 3 ise kurulumu olmayan tak çalıştır bir kol. Dongle ile de beraber geliyor. Tarantula pro, revolver 3, nova 2 ve nova pro V2 stick drift olmayan kollar bu arada.Hocam güzel duruyor ama bu bütçeye çıkmak zorunda kalırsam DualSense alırım. F710 alsam yeterli olur mu sizce? Çok bi beklentim yok.
Hocam revolver 3 çok aklıma yattı. Wireless değil Bluetooth ile çalışıyor değil mi?Titreşim motoru hariç her konuda dualsense'den iyi bu kol. Haricinde wraith sitesindeki revolver 3 ve nova 2'ye bakabilirsiniz. Nova pro V2'nin BT sürümü eski olduğundan önermedim. Nova 2 dinput bir kol yani ds4 kurar gibi uygulama indirmeniz gerekecek. Revolver 3 ise kurulumu olmayan tak çalıştır bir kol. Dongle ile de beraber geliyor. Tarantula pro, revolver 3, nova 2 ve nova pro V2 stick drift olmayan kollar bu arada.
Bt yok hayır. Sadece dongle ve kablolu. PC için kullanacaksınız bu arada değil mi?Hocam revolver 3 çok aklıma yattı. Wireless değil Bluetooth ile çalışıyor değil mi?