14381

Uzman
Merhaba bu GTA V'in farklı sürümleri var mı ben arkadaşımla birlikte oynayacağım iki tane kol var PlayStation'da ₺700 gibi bir fiyatı var alınır mı? Veya alternatif kullanım yolu var mı ya da sürümler arası fark olur mu?
Başka hangi oyunu önerirsiniz? God of War, Assassin's Creed de oynamadık daha önce hiç. Hangi oyunlarını alayım?

Fiyatları nedir üstadım bunların acaba?

Nasıl bir oyun üstadım?
GOW Ragnarok 2800 TL, Uncharted oyunlarını PS plus'a abone olup oynayabilirsin, Last of us ise 2150 TL. Özel oyun oldukları için diğer oyunlara göre pahalı kalıyor. Ayrıca Astro Bot ve Marvel Spiderman oyunları da PS5'e özel oyunlardır.

GoW Ragnarok 2800 TL, Uncharted oyunlarını PS Plus'a abone olup oynayabilirsin, Last of Us ise 2150 TL. Özel oyun oldukları için diğer oyunlara göre pahalı kalıyor. Ayrıca Astro bot ve Marvel Spider-Man oyunları da PS5'e özel oyunlardır.

Pahalıymış üstadım, hepsini alamam. GTA 5 ve God of War düşünüyorum belki eski assasian Creed oyunlarından biri olabilir.

Pahalıymış üstadım, hepsini alamam. GTA 5 ve God of War düşünüyorum belki eski assasian Creed oyunlarından biri olabilir.
Konsolu alalı neredeyse 1 yıl oldu ama hiçbirini alamadım bu fiyatlardan dolayı, Bilkom gibi açgözlü bir firma fiyatları belirlediği için en hızlı şekilde almanda yarar var.