Tek başına eylem kimse rahatça yapamaz. 1 milyon insan bir araya gelerek herhangi bir zorbalık yapmadan baş kaldırı gösterse, hiçbir kolluk kuvvetinin karşı çıkamayacağını söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Daha önce tanık olmadım, görmedim.
Tam diyeceğim şeyi söyledin, evet. Protesto denilen şey birkaç kişi ile yapılacak bir iş değil ki. Anca bu konu hakkında insanların aynı düşüncede olup kendi tepkilerini göstermeleri gerekiyor. Ama olay yine Twitter’dan bir iki cümle yazmakla kalıyor.
Gezi parkı olaylarında ben 23 yaşındaydım ve İstanbul'daydım. TV'de insanların polis tarafından şiddet gördüğünü görünce dayak yemeyi göze alarak Kadıköy'e inmiştim. Gaz da yedik ama duruşumuzu bozmadık. Bir arkadaşım da bir şekilde gaz maskesi temin etmişti, onu kullanarak direnişimizi de sürdürmüştük. Zamanında bazı şeyleri yaptım, o yüzden içim rahat. Sosyal medyayı da kullanabilirdim ama ayaklanmayı tercih etmiştim.
@995 ekonomik durumlar herkesi rahatsız ediyor. AKP’ye oy veren dayıları bile. Bu yüzden söylediklerinizde haksız değilsiniz. Özellikle 2 farklı durumu çok yakından gözleyebildiğim için bunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliyorum.
Enes hocama çok teşekkür ederim. Beni biraz frenledi aslında. Dediğiniz gibi o kadar insan ekonomiden şikayetci ki bizi de istemeden vuruyor bu durum durumumuz iyi veya kötü. Fakat arkadaşa fazla tepki vermem hoş değildi. Özür diledim umarım arkadaşla olan tartışma mı tatlıya bağlamışımdır hocam. Çok fazla ileri gittim hata bende.
Gezi parkı olaylarında ben 23 yaşındaydım ve İstanbul'daydım. TV'de insanların polis tarafından şiddet gördüğünü görünce dayak yemeyi göze alarak Kadıköy'e inmiştim. Gaz da yedik ama duruşumuzu bozmadık. Bir arkadaşım da bir şekilde gaz maskesi temin etmişti, onu kullanarak direnişimizi de sürdürmüştük. Zamanında bazı şeyleri yaptım, o yüzden içim rahat. Sosyal medyayı da kullanabilirdim ama ayaklanmayı tercih etmiştim.
Bunun olması için ülkenin büyük coğunluğunda bir memnuniyetsizlik olması lazım. Bunun da seçimde yarı yarıya olduğunu görüyoruz.
40 Milyon insan kağıda bir nevi memnun olmadığını söylerken diğer 40 Milyon ise "Reis ile devam" şeklinde. Yapılaşma eşit olunca bu ülkeden hiçbir ses çıkmaz.
Ekonomi'den dolayı çok doldum ekonomi sıkıntısı sence de ülke de fazla yok mu sevgili hocam? Ben özür dilerim herkesten abarttıysam ve ağır sözler hakaretler ettiysem.
Estağfurullah.
Yıl 2015 - NFS 2015 60TL - Asgari ücret 1,201.50 TL. 20 adet NFS 2015 yapar.
Yıl 2024 - NFS 2015 500TL-Asgari ücret 17.002 TL . 34 adet NFS 2015 yapar.
Yeterli olmuştur umarım...