PlayStation oyunlarına zam geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek istediğim nokta da buydu. Bu kadar memnun olmayan insan varken birliktelik görememek oldukça üzücü.

PlayStation için USD kuru uygulanır mı acaba?

Oyunların şu birime çıkacağını gerçekten kim tahmin edebilirdi ki.. Çok üzülüyorum.

Gezi parkı olaylarında ben 23 yaşındaydım ve İstanbul'daydım. TV'de insanların polis tarafından şiddet gördüğünü görünce dayak yemeyi göze alarak Kadıköy'e inmiştim. Gaz da yedik ama duruşumuzu bozmadık. Bir arkadaşım da bir şekilde gaz maskesi temin etmişti, onu kullanarak direnişimizi de sürdürmüştük. Zamanında bazı şeyleri yaptım, o yüzden içim rahat. Sosyal medyayı da kullanabilirdim ama ayaklanmayı tercih etmiştim.

Enes hocama çok teşekkür ederim. Beni biraz frenledi aslında. Dediğiniz gibi o kadar insan ekonomiden şikayetci ki bizi de istemeden vuruyor bu durum durumumuz iyi veya kötü. Fakat arkadaşa fazla tepki vermem hoş değildi. Özür diledim umarım arkadaşla olan tartışma mı tatlıya bağlamışımdır hocam. Çok fazla ileri gittim hata bende.

Kutulu GTA 5 çok değerli haberin olsun.
O zaman zamanında iyi ki almışım .
Nintendo Switch oyunlarını dijitale almıştım ben. Ben daha çok eski oyunları alıyorum.
Nintendo Switch oyunlarını genelde ben de dijital olarak alıyorum hocam. Eski oyunları da oynamak isterim ama ne yazık ki konsolum yok.

İfadeler: 199
Aklıma Orkun Işıtmak geldi.

Ben de o zamanları hatırlıyorum. Gezi olayları herhalde unutulmayacak en büyük protestolardan biri bana göre.

Demek istediğim nokta da buydu. Bu kadar memnun olmayan insan varken birliktelik görememek oldukça üzücü.

Bunun olması için ülkenin büyük coğunluğunda bir memnuniyetsizlik olması lazım. Bunun da seçimde yarı yarıya olduğunu görüyoruz.

40 Milyon insan kağıda bir nevi memnun olmadığını söylerken diğer 40 Milyon ise "Reis ile devam" şeklinde. Yapılaşma eşit olunca bu ülkeden hiçbir ses çıkmaz.

Ekonomi'den dolayı çok doldum ekonomi sıkıntısı sence de ülke de fazla yok mu sevgili hocam? Ben özür dilerim herkesten abarttıysam ve ağır sözler hakaretler ettiysem.
Estağfurullah.
Yıl 2015 - NFS 2015 60TL - Asgari ücret 1,201.50 TL. 20 adet NFS 2015 yapar.
Yıl 2024 - NFS 2015 500TL-Asgari ücret 17.002 TL . 34 adet NFS 2015 yapar.
Yeterli olmuştur umarım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…