Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estağfurullah.
Yıl 2015 - NFS 2015 60TL - Asgari ücret 1,201.50 TL. 20 adet NFS 2015 yapar.
Yıl 2024 - NFS 2015 500TL-Asgari ücret 17.002 TL. 34 adet NFS 2015 yapar.
Yeterli olmuştur umarım...

Eski oyun bile benden değerli. (!) (Mesajına katılmıyorum farklı bir şey söylemek istedim)

O zaman zamanında iyi ki almışım 😀.

Nintendo Switch oyunlarını genelde ben de dijital olarak alıyorum hocam. Eski oyunları da oynamak isterim ama ne yazık ki konsolum yok.
1 - Sorması ayıp nereden aldınız? Adana'da 2-3 tane buldum. Tanesini 200'e veriyor.

2 - Eski konsolların oyunlarını oynamak için konsola gerek yok. Gerçi semin telefon iOS'tu. PC'ye emulatör kur o zaman.

1 - Sorması ayıp nereden aldınız? Adana'da 2-3 tane buldum. Tanesini 200'e veriyor.
5 yıl önce falan Teknosa’dan almıştım. İstanbul tabii ki.
2 - Eski konsolların oyunlarını oynamak için konsola gerek yok. Gerçi senin telefon iOS'tu. PC'ye emulatör kur o zaman.
Bunu yapabilirim aslında. Özellikle bazılarını gerçekten denemek istiyorum.

PlayStation için USD kuru uygulanır mı acaba?
X oyun stüdyosu/yayımcısı Steam üzerinde sattığı bir oyunun temel paketini örnek $45 olarak belirlediyse, Türkiye'de hizmet veren diğer oyun platformlardan da aynı karı elde etmek isteyecektir. Elde ettiği gelirlerde, platformlar arası farklılıklar olursa elbet bunu o spesifik platform ile görüşüp uzlaşmaya varırlar.

Epic Games bir süredir kendi cebinden ''ısmarlıyordu.'' Atıyorum X bir oyun TR'de $45, ama Epic Store'da 600-700 TL. (Rakamları aşağı yukarı verdim, bire bir doğru rakamlar değil.) İndirimlerde daha da inebiliyordu fiyatlar. Bu durumda Epic Games ne yapmak durumunda kalıyordu? Bizlerden aldığı paranın üzerine kendi cebinden de ekleme yapmak durumunda kalıyordu. Bu pek sağlıklı bir iş modeli değil, sürdürülebilir değil. Nereye kadar cebinden ısmarlayacak?

Sony'ye gelirsek, Türkiye için USD kuru uygulaması muhtemel. Ya da sürekli TL olarak fiyatları güncelleyecekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.