PlayStation oyunlarına zam geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herhangi bir sorun yok. Sadece bu şekilde pahalı oluşunun bir sebebi var demek istemiştim. Öğrenci birisinin AAA oyun alabilmesi çok zor. Öğrencilerin eylem yapması da pek mümkün değil. İş, büyüklere düşüyor. Seçimden seçime insanların umutlanması bir işe yaramıyor çünkü. İnsanları ayrıştırmak çok kötü bir fikir.

@995 aha bak tam senlik bunu yap da çok söylenme.
Ekonomiden dolayı çok doldum, ekonomi sıkıntısı sence de ülkede fazla yok mu sevgili hocam? Ben özür dilerim herkesten, abarttıysam ve ağır sözler hakaretler ettiysem.

Umarım tatlıya bağlayabilmişimdir sevgili hocam. Ekonomik sıkıntı beni fazlasıyla yoruyor. Beni de anlayın ve sizden anlayış bekliyorum, tekrar özür diliyorum ağır ithamlarda ve sözlerde bulunduysam, seviliyorsunuz. Ben herkesten burada saygımı ve sevgimi yitirirsem de özür dilerim tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birlik ve beraberlik kurulmuyor. Sorun bu.

Tek başına eylem kimse rahatça yapamaz. 1 milyon insan bir araya gelerek herhangi bir zorbalık yapmadan baş kaldırı gösterse, hiç bir kolluk kuvvetinin karşı çıkamayacağını söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Daha önce tanık olmadım, görmedim.

Yakın bir zamanda Playstation almayı düşünüyordum artık vazgeçtim. Bütün sevdiğim oyunlara zam gelmiş.

Tam diyeceğim şeyi söyledin, evet. Protesto denilen şey birkaç kişi ile yapılacak bir iş değil ki. Anca bu konu hakkında insanların aynı düşüncede olup kendi tepkilerini göstermeleri gerekiyor. Ama olay yine Twitter’dan bir iki cümle yazmakla kalıyor.

@995 ekonomik durumlar herkesi rahatsız ediyor. AKP’ye oy veren dayıları bile. Bu yüzden söylediklerinizde haksız değilsiniz. Özellikle 2 farklı durumu çok yakından gözleyebildiğim için bunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliyorum.

İfadeler: 995
Yakın bir zamanda PlayStation almayı düşünüyordum artık vazgeçtim. Bütün sevdiğim oyunlara zam gelmiş.

2-3 Yıl önceki hal olsa ben garanti alırdım. Ne olduysa pandemiden sonra oldu. Bunun önüne de geçilmez.

En güzeli, PS 5 fiyatı + Alacağım oyunları fiyatının toplamı = Masaüstü kral gibi PC.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…