Makaleler
34
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar bugün Mail gelmiş, hayırlı olsun Plus abonelik fiyatları ciddi anlamda zamlanıyor.

PlayStation Plus Deluxe 2.799 TL'den 4.266 TL'ye yükselmiş.

Ekran görüntüsü 2025-04-16 134243.webp

Son düzenleme:
İşte bu yüzden konsol mu PC mi sorusunun cevabı neredeyse her zaman PC'dir. Kapalı ekosistemler sizi içerisine aldıktan sonra tokat manyağı yapar ve öbür yanağınızı çevirmek dışında hiçbir şey yapamazsınız. Yarın da oyunların fiyatını güncellerler 10 yıllık Fallout 4'e ₺1000 isterler yine elinizden bir şey gelmez.

Her ikisine de sahibim. Eskiden PlayStation Exclusive oyunları PC'ye çıkmazdı, artık PC'ye de geliyor. Fiyatlar makul sayılabilirdi. Şu anda PlayStation'nın sadece stabilite farkı kaldı PC'den. Çünkü çıkan yeni oyunların artık neredeyse %80-90'ı optimize edilmeden sorunlu şekilde piyasaya sürülüyor, 4090'a sahip olsanız dahi sorunlar yaşatan oyunlar var. PlayStation'da optimize sorunları yaşanmıyor.

O yüzden mecburiyetim yok, yanağımı da çevirmem o tarafa tokat manyağı da olmayız. Karma devam ederdim, en kötü PC'den devam ederiz artık. @Blackraven

Son yıllarda adam akıllı PS özel oyun çıkmıyor. Çıksa da bir yıl sonra PC geliyor. Bu saatten sonra PS almak da Plus almak da saçma. 2026 Şubat ayına kadar plus üyeliğim var önceden almıştım. Onu kullanırım bitince de hiç yenilemem valla. Gerek yok. GTA6 çıkınca alıp oynarım plus a para vermeye gerek yok.

27 sene Plus üyeliği alan bir Türk arkadaş vardı, kendisine saygım kat kat arttı. :rofl:

Şaka bir yana, kütüphane kalitesi arttırılsa anlarım. Lakin kalite de düştü çok, oyun olarak zaten konsolun tüm gücünü kullanabilen yok. Hadi çok az PS5 oyun sayısını da geçtim. Bence bu fiyat politikası, insanları düşündürür.