Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

PlayStation Plus dünyasında birçok oyunu aboneliğiniz sayesinde oynayabiliyorsunuz. Bugün sizlerle birlikte PS Plus oyunlarını derleyeceğiz; konsol sahipleri olan arkadaşlarımız değerlendirme yapabilirler.

• Tomb Raider I-II-III Remastered
  • Lords of the Fallen
  • Sword ART Online
  • Ghost of Thushima
  • Spider - Man 2
  • Spider-Man Remastered
  • Spider-Man Miles Morales
  • Red Ded Redemption 1 ve 2
  • Poppy Playtime: Chapter 1
  • The Last of Us Part 1 ve 2
  • Mortal Kombat 1
  • Banishers: Ghosts of New Eden
  • Final Fantasy: Remake
  • Hogwarts Legacy
  • God of War 2018
  • God of War: Ragnarok
  • Sly 2 ve Sly 3
  • Far Cry 5
  • Warhammer 40.000 Space Marine 2
  • Silent Hill 2

Ayrıca PS Plus üyeleri özel indirimden de faydalanabilirler. PS Plus aboneliği fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz;
https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/#subscriptions

Son düzenleme:
Merhaba,

PlayStation Plus dünyasında birçok oyunu aboneliğiniz sayesinde oynayabiliyorsunuz. Bugün sizlerle birlikte PS Plus oyunlarını derleyeceğiz; konsol sahipleri olan arkadaşlarımız değerlendirme yapabilirler.

• Tomb Raider I-II-III Remastered
  • Lords of the Fallen
  • Sword ART Online
  • Ghost of Thushima
  • Spider - Man 2
  • Spider-Man Remastered
  • Spider-Man Miles Morales
  • Red Ded Redemption 1 ve 2
  • Poppy Playtime: Chapter 1
  • The Last of Us Part 1 ve 2
  • Mortal Kombat 1
  • Banishers: Ghosts of New Eden
  • Final Fantasy: Remake
  • Hogwarts Legacy
  • God of War 2018
  • God of War: Ragnarok
  • Sly 2 ve Sly 3
  • Far Cry 5

Ayrıca PS Plus üyeleri özel indirimden de faydalanabilirler. PS Plus aboneliği fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz;
https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/#subscriptions
Basliyorum.

1. Ghost of Tsushima: Hikayesi olsun , savas mekanikleri olsun harika bana gore ancak Yotei'den sonra biraz bos gelebiliyor.

2. Spider-Man 2: Defalarca bitirdigim, asiri guzel bir acik dunya oyunu. Onceki oyunlarina gore gezme mekanikleri iyilestirildigi icin sadece kafa dagitmalik girebilirsiniz. Venom olmasi da bir ayri guzel.

3. Spider-Man Remastered: Serinin ilk oyunu. 2. oyuna gore gezme ve dovus mekanikleri daha kotu olsa da ilk oynadigimda bayilmistim. Kesinlikle oynanir.

4. Spider-Man Miles Morales: Pek bir sey demeye gerek yok. DLC gibi. Oynanir mi oynanir. Hikaye butunlugu icin de gerekli zaten.

5. Red Dead Redemption 2: Plus'da yok diye biliyorum ancak yorumlayayim. Hayatimda oynadigim en iyi 5 oyundan biri kesinlikle. Anlatilmaz yasanir bir dunyasi ve hikayesi var.

Ekleme yapacak olursam Uncharted Hirsizlar Mirasi Koleksiyonu kesinlikle oynanir. Eger Deluxe var ise ilk 3 oyunun remastered versiyonlari da oynanir.

Beyond Two Souls ve Detroit Become Human kesinlikle oynanmadan olunmemesi gereken yapimlardan.

Cyberpunk 2077 ise grafikleri ile olsun yine buyuleyici bir oyun. PC'de daha iyi tabii ki orasi ayri konu.

Basliyorum.

1. Ghost of Tsushima: Hikayesi olsun, savas mekanikleri olsun harika bana gore ancak Yotei'den sonra biraz bos gelebiliyor.

2. Spider-Man 2: Defalarca bitirdigim, aşırı guzel bir acik dunya oyunu. Onceki oyunlarina gore gezme mekanikleri iyilestirildigi icin sadece kafa dagitmalik girebilirsiniz. Venom olmasi da bir ayri guzel.

3. Spider-Man Remastered: Serinin ilk oyunu. 2. oyuna gore gezme ve dovus mekanikleri daha kotu olsa da ilk oynadigimda bayilmistim. Kesinlikle oynanir.

4. Spider-Man Miles Morales: Pek bir şey demeye gerek yok. DLC gibi. Oynanir mi oynanir. Hikaye butunlugu icin de gerekli zaten.

5. Red Dead Redemption 2: Plus'da yok diye biliyorum ancak yorumlayayim. Hayatimda oynadigim en iyi 5 oyundan biri kesinlikle. Anlatilmaz yasanir bir dunyasi ve hikayesi var.

RDR 2 şu an indirimde 524 TL'ye düşmüş. Oynamayanlar mutlaka alsın. Evet ikinci oyunu PS Plus'ta yok ama Online oynamak isterseniz Plus'ta var.

RDR 2 şu an indirimde 524 TL'ye düşmüş. Oynamayanlar mutlaka alsın. Evet ikinci oyunu PS Plus'ta yok ama Online oynamak isterseniz Plus'ta var.
Mesajin devamini yaziyordum otomatik gondermis. Duzenledim hocam. Katiliyorum ayrica. RDR 2 kesinlikle alinmali.

Oyunlar güzel depolama şart mevcut kapasitesi asla kaldırmaz.
5-7 oyun aliyor Slim. Pro ise 10-12 civari alir. Yeterli bana gore.