Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Daha önce de alacaktım ama vazgeçmiştim. Başka cihazlarla Remote olayını pek sevemedim. Açık konuşmak gerekirse, ben bu cihazı evde kullanacağım; dışarı çıkarmayacağım. 100 Mbps internetim var. Ev içerisinde nasıl bir performans alabilirim? Bu donma, kasma, sıkıntılı durumlar ev içerisinde de geçerli mi? Bu şekilde kullanan var mı? Bu konuda desteğinizi rica ederim. Steam Deck düşünmüyorum bu arada.

@Simon @Toby Fox

Selam dostlar,

Daha önce de alacaktım ama vazgeçmiştim. Başka cihazlarla remote olayını pek sevemedim. Açık konuşmak gerekirse, ben bu cihazı evde kullanacağım; dışarı çıkarmayacağım. 100 Mbps internetim var. Ev içerisinde nasıl bir performans alabilirim? Bu donma, kasma, sıkıntılı durumlar ev içerisinde de geçerli mi? Bu şekilde kullanan var mı? Bu konuda desteğinizi rica ederim. Steam Deck düşünmüyorum bu arada.

@Simon @Toby Fox

Bufferbloat testi yapar mısınız? Sonra sonucu paylaşın.

Bufferbloat testi yapar mısınız? Sonra sonucu paylaşın.

Hocam, hangi ağda yapacağız? 2.4 GHz ve 5 GHz ikisini de kullanıyorum. Çekmediği zaman, genelde 2.4 GHz frekansına geçiyorum. Hepsini mi test edeyim? Hiç kullanmadım bu testi; bilmediğim için soruyorum.

Üzerindeki Wi-Fi kartı Wi-Fi 5 sanırım. Sıkıntı çıkarabilir. Kullanmadığım için kesin bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerindeki Wi-Fi kartı Wi-Fi 5 sanırım. Sıkıntı çıkarabilir. Kullanmadığım için kesin bir şey diyemem.

Hocam, eksi noktaları bir hayli fazla, farkındayım. Google araştırmasında bile net bilgi edinemedim bununla ilgili. En çok dışarıda oynayanların şikâyetlerini gördüm. Ama sırf ev içerisinde nasıl olabilir şeklinde bilgiye net ulaşamadım. Direkt onun peşindeyim, diyebilirim. :)

Tanidigim bir kisi Portal'i kullaniyor ve donma konusunda sorun yasamadigini soylemisti bana. Turkcell'in pahali bir ev interneti tarifesine sahipti sanirim.

Acaba 100 Mbps beni kurtarır mı? Dubleks ev; modem aşağıda olacak, ben de yukarıda olacağım.

Hocam, eksi noktaları bir hayli fazla, farkındayım. Google araştırmasında bile net bilgi edinemedim bununla ilgili. En çok dışarıda oynayanların şikâyetlerini gördüm. Ama sırf ev içerisinde nasıl olabilir şeklinde bilgiye net ulaşamadım. Direkt onun peşindeyim, diyebilirim. :)

Acaba 100 Mbps beni kurtarır mı? Dubleks ev; modem aşağıda olacak, ben de yukarıda olacağım.
Bence alacaksan iade edilebilir bir yerden al derim. Amazon gibi. Baktin cihazin durumu kurtarmiyor, iade edersin.