2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 13 Aralık 2025 #21 Eagles dedi: Verim almak için modeme yapışmam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam inan verim alsan bile o kadar hızlı sönüyor ki aletin büyüsü... Yukarıda birisi yorum yapmış, bence o tavsiyeyi dinlersen çok eğlenirsin; PSP veya PS Vita alabilirsin onun yerine.
Eagles dedi: Verim almak için modeme yapışmam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam inan verim alsan bile o kadar hızlı sönüyor ki aletin büyüsü... Yukarıda birisi yorum yapmış, bence o tavsiyeyi dinlersen çok eğlenirsin; PSP veya PS Vita alabilirsin onun yerine.
temmuzhd Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 644 Beğeniler 285 13 Aralık 2025 #22 Eagles dedi: Verim almak için modeme yapışmam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... 5GHZ menzili 30M. Faydalı olması için 5-10M. İdeal olur. Sony o cihazı neden Wifi 5 ile çıkardı hiç anlamadım.
Eagles dedi: Verim almak için modeme yapışmam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... 5GHZ menzili 30M. Faydalı olması için 5-10M. İdeal olur. Sony o cihazı neden Wifi 5 ile çıkardı hiç anlamadım.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 13 Aralık 2025 #23 temmuzhd dedi: Sony o cihazı neden Wi-Fi 5 ile çıkardı hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... İnan kimse anlamadı, hani şirketlerde gerçekten "abi biz ne yapıyoruz ya?" diyen eleman eksikliği var. Kas gücüyle çalışmayan alete koyman gereken en baba şey sağlam bir Wi-Fi modülü yani.
temmuzhd dedi: Sony o cihazı neden Wi-Fi 5 ile çıkardı hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... İnan kimse anlamadı, hani şirketlerde gerçekten "abi biz ne yapıyoruz ya?" diyen eleman eksikliği var. Kas gücüyle çalışmayan alete koyman gereken en baba şey sağlam bir Wi-Fi modülü yani.
temmuzhd Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 644 Beğeniler 285 13 Aralık 2025 #24 27294 dedi: İnan kimse anlamadı, hani şirketlerde gerçekten "abi biz ne yapıyoruz ya?" diyen eleman eksikliği var. Kas gücüyle çalışmayan alete koyman gereken en baba şey sağlam bir Wi-Fi modülü yani. Genişletmek için tıkla... O esnada Wifi 7 destekli PS5 var ellerinde herhalde depoda çok kaldı Wifi 5 modülü Kaktır
27294 dedi: İnan kimse anlamadı, hani şirketlerde gerçekten "abi biz ne yapıyoruz ya?" diyen eleman eksikliği var. Kas gücüyle çalışmayan alete koyman gereken en baba şey sağlam bir Wi-Fi modülü yani. Genişletmek için tıkla... O esnada Wifi 7 destekli PS5 var ellerinde herhalde depoda çok kaldı Wifi 5 modülü Kaktır
Mami1938 Uzman Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 45 13 Aralık 2025 #25 Eagles dedi: Hocam, o konu biraz değişken. Bazen 5 GHz kopabiliyor bende. Cihaz tamamen ev kullanımı olacak, dışarıda hiç kullanmayacağım. Hocam, yaptım. Genelde 5 GHz kullanmaya çalışıyorum ama bazen koptuğu için 2,4 GHz'e mecbur kalıyorum. Bu cihaz için 5 GHz şart mı? Eki Görüntüle 210393 Eki Görüntüle 210394 Genişletmek için tıkla... Test sıkıntı bir de o cihaz alınmaz gereksiz bence+lag ve takılmalar yaşıyacaksın internet yüzünden.
Eagles dedi: Hocam, o konu biraz değişken. Bazen 5 GHz kopabiliyor bende. Cihaz tamamen ev kullanımı olacak, dışarıda hiç kullanmayacağım. Hocam, yaptım. Genelde 5 GHz kullanmaya çalışıyorum ama bazen koptuğu için 2,4 GHz'e mecbur kalıyorum. Bu cihaz için 5 GHz şart mı? Eki Görüntüle 210393 Eki Görüntüle 210394 Genişletmek için tıkla... Test sıkıntı bir de o cihaz alınmaz gereksiz bence+lag ve takılmalar yaşıyacaksın internet yüzünden.