PlayStation vs Xbox

Güzel bir bilgisayarım var ben konsolu sadece oyun oynamak için alacağım.

Güzel bir bilgisayarınız varsa Xbox'ın pek anlamı yok. Özel oyunlarının tamamı PC'ye geliyor, Game Pass sistemi PC'de var. Bu şartlar altında PS5 daha iyi fakat oyun fiyatları biraz tuzlu Xbox'a göre.

Bence Game Pass'in de fazla avantajı kalmadı diyebilirim. Konsol için Ultimate aldığımızda 209TL/ay ödemesi var. EA Play gelmesi dışında fazla avantajı kalmadı diyebilirim. PS'de de güzel abonelik sistemi var.
EA Play de PS için pahalı sayılmaz.

Özel oyun için PS tercih et kesinlikle, sadece Forza kayda değer bir özel oyun Xbox tarafında. Onu da Gran Turismo yok eder.

Ben PS Plus'ın kütüphanesine baktım ancak çok benim oynayacağım tarzda oyun yok. Dijital sürüm yerine CD'li versiyon ne kadar mantıklı olur sizce? Hikayeli oyunları oynayıp bitirdikten sonra satmak?

Konsollar ve Apple en büyük hobilerim.
Sorulara gelecek olursak şöyle cevap vereyim;

1- Özel oyun oynamayacaksan Xbox al bence. Özel oyun için PS.

2- Xbox abonelik sistemi daha iyi. Ultimate ile hem PC hem de Xbox ile oyun oynarsın. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu da iyidir. İlk Xbox'ın bile bazı oyunlarını açıyor.

3- Konsolun iyi olma durumunu donanım değil oyun karar verir. PS özel oyunları bile sizi PS almaya itebilir.

Özel oyundan kast ettiğiniz örneğin Spider-Man, Gran Trismo gibi oyunlar değil mi?

İfadeler: 199
Ben PS Plus'ın kütüphanesine baktım ancak çok benim oynayacağım tarzda oyun yok. Dijital sürüm yerine CD'li versiyon ne kadar mantıklı olur sizce? Hikayeli oyunları oynayıp bitirdikten sonra satmak?
Oyun CD'leri dijital oyunlardan daha pahalı para önemli değil ise CD'li sürüm alınabilir. CD'li sürüm alırsanız hem CD hemde dijital olarak oyun alabileceksiniz haberiniz olsun. Hikayeli oyunları bitirdikten sonra satarsanız yeni ps exc oyunlar çıkar onları oynayamazsınız. PS6 çıktıktan 3 yıl sonra PS5'i satın derim çünkü o zaman oyun gelmeyecek PS5'e.

Özel oyundan kast ettiğiniz örneğin Spider-Man, Gran Trismo gibi oyunlar değil mi?
Evet arkadaş o oyunlardan bahsetmiş.

Abonelik sistemi olarak Xbox hala üstün durumda. Fiyatı eskisine göre pahalı ama yine de alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…