Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam! İyi sosyaller, uzun bir süredir konsol hobisiyle uğraşıyorum birkaç tane konsol kullandım, oynadım yakın bir zamanda yeni çıkan bir konsoldan satın alacağım ancak PlayStation mi? Yoksa Xbox mi alsam? Karar veremiyorum.

Modeller;
PlayStation 5 Digital Edition (CD'li versiyona gerek var mı bilmiyorum, yanı sıra Slim versiyonu alınır mı?)
Xbox Series S veya X

Hangisinin abonelik sistemindeki oyunlar daha iyidir? (PS Plus, Game Pass)
Spider-Man, RDR2, GTA 5, Forza gibi oyunlar oynayacağım.
Hangisi daha uzun ömürlü olur?
Malzeme ve donanımsal olarak hangisi daha iyidir?

@199 (Forumda konsollarla en çok merak salan kişi olarak sizi gördüm. :D)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi özel oyun ve o oyunlara verecek çok çok param var = PlayStation
Can sıkılmalık indie, RPG ve birkaç çok uzun zamanlı oyunlar ve onlara verecek az param var = Xbox
PlayStation'da oynamak istediğim birkaç tane oyun var, örneğin Marvel Spider-Man gibi ancak diğer oynamak istediğim oyunlar Xbox'ta da bulunuyor hangisini tercih etmeliyim?

PlayStation'da oynamak istediğim birkaç tane oyun var, örneğin Marvel Spider-Man gibi ancak diğer oynamak istediğim oyunlar Xbox'ta da bulunuyor hangisini tercih etmeliyim?

PC al geç iki tarafında meyvesini yersin. PC varsa PS5 yapıştır.
Xbox SX konsol olarak ölü fiyat olmadığı sürece alınmaz.
Ama eğer PS4 kataloğun varsa her türlü PS5 al PC yoksa bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC al geç iki tarafında meyvesini yersin. PC varsa PS5 yapıştır.
Xbox SX konsol olarak ölü fiyat olmadığı sürece alınmaz.
Ama eğer PS4 kataloğun varsa her türlü PS5 al PC yoksa bile.

PS4 kataloğu yok.
Güzel bir bilgisayarım var ben konsolu sadece oyun oynamak için alacağım.
Xbox neden alınmaz sizce?
Ben Xbox Series S kullanmıştım yaklaşık 1 hafta kadar gayet memnun kalmıştım ancak siz hangisini tavsiye edersiniz?

Bende PC olduğu için PS5 alırdım. Slim alırdım sanırım. Almışken CD'li alırdım. Ama PC'niz yok ise oyuna verecek paranız az ise Xbox, param var derseniz PS5.

Oyun çeşitliliği ve özel oyun konusunda hangisi iyidir?

Özel oyun konusunda tabii ki PS5. Xbox'ın kayda değer Forza ile MFS var. PS5'te özel oyun bol. Son 5 yılı katarsak PS5 her şekilde çeşitlilik ve özel oyun olarak alır. PS4'ünde hala çok güzel özel oyunları var PS5'te desteklenen. Onları da PS5'te oynarsınız.

Selam! İyi sosyaller, uzun bir süredir konsol hobisiyle uğraşıyorum birkaç tane konsol kullandım, oynadım yakın bir zamanda yeni çıkan bir konsoldan satın alacağım ancak PlayStation mi? Yoksa Xbox mi alsam? Karar veremiyorum.

Modeller;
PlayStation 5 Digital Edition (CD'li versiyona gerek var mı bilmiyorum, yanı sıra Slim versiyonu alınır mı?)
Xbox Series S veya X

Hangisinin abonelik sistemindeki oyunlar daha iyidir? (PS Plus, Game Pass)
Spider-Man, RDR2, GTA 5, Forza gibi oyunlar oynayacağım.
Hangisi daha uzun ömürlü olur?
Malzeme ve donanımsal olarak hangisi daha iyidir?

@199 (Forumda konsollarla en çok merak salan kişi olarak sizi gördüm. :D)
Playstation özel oyunlarını oynayacaksan (God of war, Uncharted 4, The last of us, Spiderman) PS5 al.

Oyun çeşitliliği ve özel oyun konusunda hangisi iyidir?
Özel oyun olarak Playstation daha iyi tartışılmaz.