Rogue

Uzman
Windows Defender genelde crack dosyalarını güvenli değil diyerek karantinaya alır, bu yüzden kapalı tutarım genelde ama açık kalmış, indirdiğim bir oyunda 5-6 saat oynadıktan sonra bu uyarıyı verdi ve crack dosyasını sildi. Trojan:Win32/Ravartar!rfn tehtidin adı, genelde hacktool:win32/crack olarak çıkardı ama bundan emin olamadım silmeli miyim? Virüs total sonucu da bu şekilde:

Normal, RAT yemekten çekiniyorsan Crack'e bulaşmayacaksın hiç, Defender kapalı oyna geç. O dosyaları da silersen crack bozulur. İçine de 2-3 RAT serpiştiriyorlar ama merak etme.:hehehe:

Deneyiver de bana da haber et kral ya yeyip yemediğini, link bırakırdım yasak olmasa da yasak :D

RAT yesen RAT yediğini nasıl anlayacaksın, muhtemelen arka planda bir anda bütün şifreler, e-posta, kart gider. Ben bunların hiçbirini kullanmıyorum. QR kod kullanıyorum girişler için, kart da kullanmıyorum. İnternetten oyun indiren biri olsam umurumda olmazdı RAT muhabbeti.

RAT yesen RAT yediğini nasıl anlayacaksın, muhtemelen arka planda bir anda bütün şifreler, e-posta, kart gider. Ben bunların hiçbirini kullanmıyorum. QR kod kullanıyorum girişler için, kart da kullanmıyorum. İnternetten oyun indiren biri olsam umurumda olmazdı RAT muhabbeti.
Neyse silip daha güvenilir bir kaynaktan indireceğim fitgirl gibi. Ha o da %100 güvenilir mi değil ama en azından daha bilindik.

Neyse silip daha güvenilir bir kaynaktan indireceğim FitGirl gibi. Ha o da %100 güvenilir mi değil ama en azından daha bilindik.

Aynen öyle %100 RAT yemem, virüs yemem diye bir şey yoktur. Her türlü bir risk alıyorsun bedavaya oyun oynamak için. En azından bilindik yerden indirirsen risk azalır.