PlayStation vs Xbox

Bu konuya şöyle bir açıklık getireyim. Xbox Series X hem donanımsal kalite olarak yani direkt olarak kasa ve iç yapısı bakımından PS5'den açık olarak daha iyi. Eğer güncel oyunları açabilecek bir bilgisayarın varsa ben direkt olarak PS5 öneririm çünkü Xbox'taki oyunlar direkt olarak bilgisayara da çıkıyor ha PS tarafında da böyle bir sorun yok PS özel oyunları da sonradan bilgisayar tarafına çıkıyor. Eğer bilgisayarın güncel oyunları açamıyorsa Xbox alman daha mantıklı çünkü oyun kütüphanesi PS tarafına göre daha geniş tabii abonelik tarafında PS'de güzel atılımlar yaptı bu yıl ama Xbox halen hatrı sayılır bir biçimde önünde PS'in.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel oyundan kast ettiğiniz örneğin Spider-Man, Gran Trismo gibi oyunlar değil mi?
Evet Xbox'ta böyle güzelini bulamazsın.

Uncharted, Gran Turismo, Last Of Us, Little Big Planet (PS5'te var mı bilmiyorum) gibi gibi. GT7'ye de alırsan bir bak derim ama

@BLSP Xbox kalite olarak PS5'ten nasıl üstün o kısmı ben anlamadım. PS5 de donanımsal olarak o kadar geri bir cihaz değil PS4-Xbox One farklı yok cihazlar arasında.

@BLSP Xbox kalite olarak PS5'ten nasıl üstün o kısmı ben anlamadım. PS5 de donanımsal olarak o kadar geri bir cihaz değil PS4-Xbox One farklı yok cihazlar arasında.
Donanımsal güç olarak demek istemedim. Cihazların dış ve iç yapı kalitesinden kast etmek istemiştim. PS5 iç tasarım yapısı olarak gerçekten sıkıntılı bir cihaz. Özellikle cihazın RAM kısımlarında ciddi bir ısınma söz konusu ve ilk parti üretimlerde coil-whine sıkıntısı vardı yoksa donanımsal anlamda pek bir fark görmek zor.

Konsolların zaten ilk modellerinde sıkıntı oluyor. Yeni sürüm PS5'lerde sizin dediğiniz sıkıntı yok.

Konsolların zaten ilk modellerinde sıkıntı oluyor. Yeni sürüm PS5'lerde sizin dediğiniz sıkıntı yok.
İlk çıktığı zamanlar almıştım PS5'i o zamanlar bu dediğim sorunlar vardı şimdi düzeltildiyse sorun yok.

İlk çıktığı zamanlar almıştım PS5'i o zamanlar bu dediğim sorunlar vardı şimdi düzeltildiyse sorun yok.
Yeni sürüm PS5'lerde bu sıkıntılar yok. Bende zaten yeni sürüm PS5 var hiçbir sıkıntısı yok.

Son düzenleme:
CD olayı yeni nesilde bitti gibi bir şey. Daha çok dijitale yıkıldı. Game Pass Ultimate sahibiyim ve uzun zamandır da kullanıyorum. Bir ara gerçekten ucuzdu. PS5'in en önemli avantajlarından birisi de depolama alanını yükseltmek daha kolay. Series S/X ile yeni nesil oyunları oynamak için kendi Seagate diski lazım. USB ile takılan diskler depolama yapabiliyor. PS5'te ise uyumlu Gen 4 M.2 ile yükseltmek mümkün.

Yani hocam depolama ve özel oyun konusunda PlayStation, abonelik ve F/P için Xbox diyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…