PlayStation vs Xbox

Yani hocam depolama ve özel oyun konusunda PlayStation, abonelik ve F/P için Xbox diyorsunuz değil mi?

Hocam bir de PlayStation özel oyunlarında Türkçe var ama Xbox'ın oyunlarında çok fazla Türkçe göremezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft çoğu oyununa Türkçe ekliyor.
Örnek verebilir misiniz?
  • Starfield
  • Halo infinite
  • Quantum Break
  • Hi-Fi RUSH
  • Microsoft Flight Simulator
  • Psychonauts 2
  • Party Animals
Saydığım oyunlarda yok ama Playstation'ın neredeyse her oyunu türkçe olarak çıkıyor.

Son düzenleme:
Age of empire serisi
Forza serisi
Gears 5
Ori and the Will of the Wisps
Benim bildiğim bunlar daha vardır illaki.

Son düzenleme:
Age of empire 2
Forza serisi
Gears 5
Ori and the Will of the Wisps
Benim bildiğim bunlar daha vardır illaki.

Evet hocam var ama PlayStation kadar önem vermiyorlar. PlayStation neredeyse bütün oyunlarında Türkçe var.

İfadeler: 568
Evet hocam var ama PlayStation kadar önem vermiyorlar. PlayStation neredeyse bütün oyunlarında Türkçe var.

Bu saatten sonra büyük Sony yapımları dışında oyunlarına Türkçe alt yazı bile olacağını düşünmüyorum en büyük markaları Spider-Man 2 bile Türkçe değil mesela.

Bu saatten sonra büyük Sony yapımları dışında oyunlarına Türkçe alt yazı bile olacağını düşünmüyorum en büyük markaları Spider-Man 2 bile Türkçe değil mesela.

GoW Ragnarok'a Türkçe getiren Spider-Man gibi dev markaya Türkçe getirirdi ama Marvel Türkçe diline izin vermediği için kullanılmadı. Normalde Miles Morales Türkçe dublaj olarak çıkacaktı ama Marvel izin vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…