Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.582 Çözümler 100 Beğeniler 7.102 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:26 #11 Recklees dedi: Oha, hiç mi düşürme yolu yok Genişletmek için tıkla... Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek?
Recklees dedi: Oha, hiç mi düşürme yolu yok Genişletmek için tıkla... Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek?
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 278 Beğeniler 28 Dün 22:28 #12 Michael MYERS dedi: Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek? Genişletmek için tıkla... peki bu jailbreak sayesinde oyunlara turkce yama kurulabilcekmi?
Michael MYERS dedi: Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek? Genişletmek için tıkla... peki bu jailbreak sayesinde oyunlara turkce yama kurulabilcekmi?
Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.582 Çözümler 100 Beğeniler 7.102 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:30 #13 Recklees dedi: Peki bu Jailbreak sayesinde oyunlara Türkçe yama kurulabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet çoğu oyuna TR Yama çıkıyor halihazırda. Örnek
Recklees dedi: Peki bu Jailbreak sayesinde oyunlara Türkçe yama kurulabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet çoğu oyuna TR Yama çıkıyor halihazırda. Örnek
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 278 Beğeniler 28 Dün 22:31 #14 Michael MYERS dedi: Evet çoğu oyuna TR Yama çıkıyor halihazırda. Örnek Genişletmek için tıkla... Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan.
Michael MYERS dedi: Evet çoğu oyuna TR Yama çıkıyor halihazırda. Örnek Genişletmek için tıkla... Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan.
Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.582 Çözümler 100 Beğeniler 7.102 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:32 #15 Recklees dedi: Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan. Genişletmek için tıkla... Cihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın.
Recklees dedi: Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan. Genişletmek için tıkla... Cihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 278 Beğeniler 28 Dün 22:35 #16 Michael MYERS dedi: Cihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın. Genişletmek için tıkla... hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislar
Michael MYERS dedi: Cihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın. Genişletmek için tıkla... hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislar
W White Dragon Uzman Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 128 Beğeniler 59 Dün 22:38 #17 Recklees dedi: Oha, hiç mi düşürme yolu yok Genişletmek için tıkla... Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum.
Recklees dedi: Oha, hiç mi düşürme yolu yok Genişletmek için tıkla... Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 278 Beğeniler 28 Dün 22:39 #18 White Dragon dedi: Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç tutorial çeken var mı peki?
White Dragon dedi: Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç tutorial çeken var mı peki?
Michael MYERS Saygın Gelişen Oyun Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.582 Çözümler 100 Beğeniler 7.102 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:39 #19 Recklees dedi: hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislar Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten de öyleymiş. E onlar da zaten o şekilde oynuyor sen niye oynayamayacaksın?
Recklees dedi: hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislar Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten de öyleymiş. E onlar da zaten o şekilde oynuyor sen niye oynayamayacaksın?
W White Dragon Uzman Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 128 Beğeniler 59 Dün 22:40 #20 Recklees dedi: Hiç tutorial çeken var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ney için düşürmek içinse onu sen yapamazsın; işin ehli birinin yapması lazım, çip ve lehim bilgisi gerektiriyor.
Recklees dedi: Hiç tutorial çeken var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ney için düşürmek içinse onu sen yapamazsın; işin ehli birinin yapması lazım, çip ve lehim bilgisi gerektiriyor.