Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek?
Detaylar
Kim cevapladı?Recklees
Uzman
peki bu jailbreak sayesinde oyunlara turkce yama kurulabilcekmi?Sat cihazını düşük sürüm, güncellenmemiş bir cihaz al. Tek yolu bu. Yahu yok diyorum hiç mi yok ne demek?![]()
Peki bu Jailbreak sayesinde oyunlara Türkçe yama kurulabilecek mi?
Evet çoğu oyuna TR Yama çıkıyor halihazırda.
Örnek
Recklees
Uzman
Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan.
Cihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın.Aklımda bir soru var: PS4 oyunları PS5'te çalışıyor ya, ben PS4 crack oyunu yüklesem PS5'e yüklenir mi? Zaten 60 FPS yapmışlar RDR2'yi falan.
Recklees
Uzman
hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislarCihazı kırmadan nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? PS4 sürümünü PS5'e kurarsan 30FPS ve PS4 grafiklerinde oynarsın. 60FPS yapılan sürüm PS5 sürümü olan oyun. Cihazı kırdığında PS5 sürümünü kurarsın.
White Dragon
Uzman
Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum.
Recklees
Uzman
Hiç tutorial çeken var mı peki?Var ancak yüksek seviye teknik bilgi gerektiriyor; ayrıca internet sorunu olmaz, açabilirsin. Ben kırık PS4'ü salonda multimedya için kullanıyorum.
Evet gerçekten de öyleymiş.hayir abicim onu demiyorum ps4 oyununu jailbreakle 60 fpse cikarmislar
White Dragon
Uzman
Ney için düşürmek içinse onu sen yapamazsın; işin ehli birinin yapması lazım, çip ve lehim bilgisi gerektiriyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
BenQ Zowie XL2586X+ vs ASUS ROG STRIX XG248QSG
- Ashley Freya
-
-