Detaylar
Kim cevapladı?UNS
Çalışkan
Cihaz internete bağlı olmadığı sürece risk oluşturmaz, kırık cihaz ile online oyun oynamak riskli.
Kırmak için internet gerektirmeyen bir exploit varsa ban yemezsin. PS4'te internetsiz kullanıyorum ben. Ama internet bağlı olduğunda hesapta lisansı olmayan oyunlar oynanınca haliyle anlaşılır.
Recklees
Uzman
Bakım Sayın Recep Baltası'nın videosunaİnternet bağlantısı olunca tespit ediliyor aslında bu kadar basit temelde.
peki benim ps surumum 14.00 nasil geriye cekebilirimKırmak için internet gerektirmeyen bir exploit varsa ban yemezsin. PS4'te internetsiz kullanıyorum ben. Ama internet bağlı olduğunda hesapta lisansı olmayan oyunlar oynanınca haliyle anlaşılır.
Peki benim PS surumum 14.00 nasıl geriye cekebilirim
Çekemezsin, kırmak istiyorsan ne kadar otomatik güncelleme varsa kapat ve 14.00'ın kırılmasını bekle. Son kırılan sürüm 13.60.
Recklees
Uzman
Ne zaman kirilir tahmini?Çekemezsin, kırmak istiyorsan ne kadar otomatik güncelleme varsa kapat ve 14.00'ın kırılmasını bekle. Son kırılan sürüm 13.60.
Şu anda ortalık bayağı kızıştı. Çok süreceğini sanmıyorum. En erken 1 ay en geç 4 ay diye düşünüyorum ben.
Recklees
Uzman
Oha, hiç mi düşürme yolu yokŞu anda ortalık bayağı kızıştı. Çok süreceğini sanmıyorum. En erken 1 ay en geç 4 ay diye düşünüyorum ben.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
BenQ Zowie XL2586X+ vs ASUS ROG STRIX XG248QSG
- Ashley Freya