PlayStation'ınızı ne kadar aktif kullanıyorsunuz?

Haftada 1 kere sadece Gran Turismo 7 oynayacağım zaman açıyorum. Haftalık challenge'ları, hoşuma giderse de online yarışlara katılıyorum. Onun dışında DriveClub'ı nadiren oynarım.

Eylül ayında Wolverine, Kasım ayında da GTA 6 için tekrardan aktif kullanırım diye düşünüyorum. PC varken konsolum toz topluyor.

Sürekli aktif, şimdi GTA 5'e başladım, PC'de bitirmiştim, konsolda %100'lerim, ondan sonra, saros var. Bunlar bitene kadar GTA 6 çıkmış olur.

Aktif olarak sadece F1 ve FC26 oynuyorum ayda 7-8 kere açarım fakat tek sorunu bence oyunlar aşırı pahalı ben aldığımda daha dolara geçmemişti.

2 var bende birkaç yıl öncesine kadar çok oynardım ama sonra taşıma esnasında freemcboot kartını kaybettiğimden artık yüzüne bile bakmıyorum.

PS4 konsolum varken deli gibi oynuyordum; GTA V, Fortnite veya hikaye tabanlı oyunlar fark etmeksizin... Bilgisayarım olmasına rağmen yine de konsolu tercih ediyordum çünkü o konfor hissi bambaşkaydı. Daha sonra Xbox Series S aldım ve onunla da oldukça fazla vakit geçirdim. Maddi sebeplerden dolayı satmam gerekmişti, ancak yakın zamanda bir Xbox Series X almayı planlıyorum.

Genel olarak hem GTA VI'yı deneyimlemek hem de o aradığım konforu yeniden yakalamak için sabırsızlanıyorum. Uzun süre PlayStation 5 Pro ile Xbox Series X arasında kaldım; ancak gerek kol ergonomisi, gerekse geçmişte tüm özel oyunlarını tüketmiş olmam sebebiyle tercihim yine Xbox oldu.

İlk aldığım dönem 7/24 Rainbow Six oynardım. Sonrasında Cyberpunk ve GTA vesaire oynadım. 1 sene sürdü bunları oynamam. Şimdi ise 1 yıldır konsolu hiç ellemedim. Bende sadece GTA 6 için tutuyorum, yoksa aklımda satmak vardı.

Bir çekilişten dijital sürümünü kazanmıştım 2021 senesinde. Gran Turismo 7 çıkacak diye kullanmıştım direkt satmak yerine, oyundan hevesimi alıp sattım. Son aylarda hiç açmaz olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…